COREtec-vloerbedekking: watervast en krasbestendig

COREtec the original is een watervaste, meerlaagse zwevende vloer met een onderlaag uit kurk van COREtec. Doordat deze vloer watervast is, kan hij niet zwellen of krimpen wanneer hij aan vocht wordt blootgesteld en kan dus ook in de badkamer geplaatst worden. Daarnaast is de vloer krasbestendig en vuilafstotend door een extra beschermlaag.

Dankzij de onderlaag van kurk is het bij de COREtec-vloeren niet nodig om een ondervloer te leggen. De kurklaag vangt onregelmatigheden in de ondergrond op en dus kan je de vloeren rechtstreeks plaatsen op een ondergrond van hout, beton of tegels. Verder is de vloer ook warmer en stiller door de onderlaag. Het lijmloos geïntegreerd klikprofiel maakt het plaatsen van de COREtec-vloeren eenvoudig.

 

COREtec SOUNDcore & COREtec SOLIDcore

COREtec SOUNDcore is een vloer die akoestisch dempt door air pockets in het kernmateriaal. Deze vloer is makkelijk te installeren op bestaande vloeren en dus ook geschikt voor renovaties. De COREtec-vloer met SOUNDcore-technologie is te verkrijgen tussen 8 mm en 8,5 mm.

COREtec SOLIDcore is een alternatief voor projecttoepassingen. Deze vloer is sterk en stabiel omdat hij een verlaagde samendrukbaarheid koppelt aan een verhoogd soortgelijk gewicht. De COREtec-vloer met SOLIDcore-technologie is te verkrijgen met een dikte van 5 mm.

Bron: COREtec

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage