COREtec Floors

logo COREtec Floors

COREtec Floors

Souverainestraat 27

9770 Kruishoutem

België

COREtec® Floors: dé revolutie in harde vloerbedekking

Het regent zogenaamde innovaties in de vloerbedekkingssector, maar hoogstzelden kom je een product tegen dat het predicaat ‘revolutionair’ verdient. COREtec® Floors mag zich die medaille met recht en rede opspelden. Deze harde vloerbedekking bestormt de wereldmarkt dankzij unieke technologieën en haar onverwoestbaar karakter.

Unieke samenstelling

COREtec® Floors is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank. Door een beschermlaag is een COREtec®-vloer extreem slijtvast en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in vochtige ruimtes zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem.
COREtec®-vloeren zijn dus niet enkel een streling voor het oog, ze zijn bovendien uiterst standvastig en bestand tegen zowat alles wat er op hen afkomt!

Exclusieve hout-of tegelmotieven bieden de ontwerper of bouwheer talloze mogelijkheden waardoor de vloer zich naadloos laat integreren in elk interieur. Een lijmloos geïntegreerd klikprofiel garandeert een eenvoudige en snelle zwevende plaatsing. De onderlaag uit kurk maakt een extra ondervloer overbodig en vangt kleine onregelmatigheden in de ondergrond op. Een COREtec®-vloer kan je dus probleemloos rechtstreeks plaatsen op een ondergrond van hout, beton of tegels. De kurken onderlaag zorgt voor een superieur loopcomfort waardoor een COREtec®-vloer warmer en stiller is.

Sinds kort is het ook mogelijk om je trap te renoveren met COREtec® Stairs. Zo geniet je trap van alle bovengenoemde voordelen en vormt hij een harmonieus geheel met je COREtec®-vloeren.

[Lees meer] [Lees minder]