Nieuwe COREtec® klikvloeren geschikt voor alle ruimtes

Alle vloeren en materialen hebben hun specifieke eigenschappen met hun voor- en nadelen. Een vloer voor een woonkamer stelt andere eisen dan voor een keuken of badkamer. Vanaf nu bieden de COREtec® klikvloeren de oplossing voor alle ruimtes in de woning.

COREtec® klikvloeren zijn warm en bieden een groot comfort. Het zijn functionele vloeren die gemakkelijk zijn in onderhoud. COREtec® klikvloeren zijn kwaliteitsvloeren met tegel- en houtmotieven die 100 % watervast zijn. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor natte en vochtige ruimtes zoals keukens, badkamers en toiletten. Ze geven de badkamer een authentieke look van natuurgetrouwe houtdesigns of natuursteen. 
 

Eenvoudige Installatie 

De vloeren zijn eenvoudig te installeren dankzij het handige en gepatenteerde kliksysteem. De planken kunnen bovenop de bestaande vloer geplaatst worden, ideaal dus bij renovatieprojecten. 
 

Residentiële en commerciële toepassingen

Naast residentiële toepassingen zijn COREtec® vloeren ook geschikt voor commerciële projecten. Voorbeelden hiervan zijn onder meer het Aldea Health Resort in Marbella en de renovatie van Sleepwise in Kapellen.


Milieuvriendelijk

Deze nieuwe generatie vloeren is milieuvriendelijk en vervaardigd uit zuivere PVC. COREtec® biedt bovendien een levenslange garantie bij residentieel gebruik.

COREtec® is terug te vinden op Batibouw in Paleis 6, stand 307.

Bron: COREtec
Deel dit artikel:

Contacteer COREtec Floors

Onze partners