COREtec® XL-END: ultiem en exclusief ruimtegevoel in de woning

Door gebruik te maken van hoogwaardige producten, verenigt COREtec® innovatie met schoonheid van authentieke designs. Vloeren worden zo naar een hoger niveau getild. Met oog voor detail creëert COREtec® aantrekkelijke designs & texturen.

Met de extra lange planken van de XL-END-collectie, creëer je een ultiem en exclusief ruimtegevoel in je woning. Ideaal als je op zoek bent naar een vloer die tot zijn recht komt in een grote ruimte of als je een kleinere ruimte optisch groter wil laten lijken. De realistische uitstraling van de planken tilt de look & feel van je vloer naar een hoger niveau.

Dankzij de embossing is deze elegante en luxueuze vloer namelijk bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer. De natuurgetrouwe kleurtonen en texturen versterken dit effect. Daarnaast zijn de planken in deze collectie 100 procent watervast, waardoor ze ideaal zijn voor natte ruimtes zoals de badkamer of keuken.

extra lange planken

Met een vloer uit deze collectie kies je voor een warme sfeer met veel karakter. Deze planken zijn maar liefst 2,10 meter lang en 15 mm dik. De sterke en natuurlijk ogende planken zijn opgebouwd uit de Soundcore-technologie van COREtec®, wat de vloer daarbovenop nog eens akoestisch dempend maakt.

Met de extra dikke slijtlaag van 0,8 mm scoren de klassevolle vloeren in deze collectie hoog op vlak van slijtvastheid en impactbestendigheid. 

Bron: COREtec®
Deel dit artikel:
Onze partners