COREtec® vloeren in Van der Valk Hotel Beveren

Voor de renovatie en uitbreiding van het Van der Valk Hotel in Beveren werd op verschillende plaatsen gewerkt met de vloeren van COREtec®. Deze COREtec® vloeren stralen niet alleen luxe uit, maar kunnen ook tegen een stootje en zijn bovendien uiterst gemakkelijk te plaatsen. Dit alles maakte dat de COREtec® vloeren de ideale keuze bleken voor de renovatie en uitbreiding van het Van der Valk Hotel in Beveren.

In het nieuwe Van der Valk Hotel in Beveren zijn op verschillende plaatsen COREtec® vloeren gebruikt. Zo werd voor de Wellness suite en de Panorama suite gekozen voor COREtec® Naturals Forest, in de gerenoveerde Lagoon suite werd gekozen voor COREtec® Naturals Bark en ook in het nieuw gebouwde restaurant zijn COREtec® vloeren terug te vinden. Voor het restaurant werd gekozen voor de pas gelanceerde nieuwe vloer, COREtec® XL END Fonteneau.

Jan Dossche, president van US Floors International, de fabrikant van COREtec® vloeren, stelt hierover het volgende: “Luxe, dat is óók tijd en gemoedsrust. Tijd om te genieten in plaats van slaaf te zijn van je vloer. En gemoedsrust omdat je vloer tegen een stootje kan. Een sterke vloer mét de warme look van hout, zonder de nadelen ervan? Dat is exact de combi waarom klanten kiezen voor COREtec® Floors.”

luxe

Kris De Rydt, General Manager bij Topfloor, vult aan: “En de plaatsing? Zelfs die is luxe. Je vond bij COREtec® Floors al hoogwaardige klikvloeren. Ze combineren het beste van vinyl met daaronder een uiterst stabiele kern. Dat maakt je vloer compleet waterproof. Je legt de planken dus ook mooi door in je badkamer. Onderaan de COREtec® vloeren vind je een kurklaag. Je vangt er oneffenheden mee op van de bestaande vloer. Een afzonderlijke onderlaag is compleet overbodig. Dat geldt ook als je COREtec® legt op een nieuwe chappe of cementdekvloer. Zodra je op die nieuwe vloer mag lopen, mogen ook de planken erop. Dat is direct genieten van luxe.”

Ook Hans Declercq van YEPP is lovend over de COREtec® vloeren: “Het valt je meteen op dat deze COREtec® vloeren wél mooi geluiden dempen. Dat lijkt simpel, maar dat is het niet. Het is de gepatenteerde Soundcore-technologie in de kern van je vloer die dat mogelijk maakt.”

Bron: COREtec®, Caryn Communication
Deel dit artikel:
Contacteer COREtec Floors
Onze partners