Creëer comfortabele ruimtes met Marmoleum Linear

Met zijn nieuwe Marmoleum Linear collectie speelt Forbo Flooring in op de groeiende behoefte aan werk-, woon-, leer- en zorgruimtes met een natuurlijke, neutrale uitstraling waarin iedereen zich thuis voelt. De door en door duurzame vloer met uniek streepdessin biedt architecten en designers eindeloze ontwerpmogelijkheden. Daarnaast is het richtinggevende Linear-patroon heel geschikt om mensen onbewust van de ene naar de andere ruimte te leiden (routing, red.), of een zone binnen een groter gebied te markeren. Forbo laat met deze collectie zien hoe het subtiele streepdessin een huiselijke touch geeft aan omgevingen. Mensen werken prettiger in een gezonde en aangename omgeving, herstellen sneller, kunnen zich beter concentreren en voelen zich meer op hun gemak.

Warme en aangename ontspannen sfeer

Zelfs de meest institutionele, sfeerloze omgevingen zoals wachtruimtes of patiëntenkamers tover je met behulp van Marmoleum Linear om in een ruimte met een warme en aangename sfeer. De vloer associeert aan de natuur door de kleuropbouw, waardoor mensen zich meer op hun gemak voelen. Dat heeft een positief effect op het welzijn van de mens.

Frisse uitstraling

De nieuwe collectie kent aardetonen, warme bruinen, en warme en koele grijzen. Die laatste hebben een frisse, hygiënische en toegankelijke uitstraling. Elke vloer binnen de Marmoleum Linear collectie is opgebouwd uit tenminste vier kleuren. Dit maakt het ontwerp rijk, gelaagd en veelzijdig. Bijkomend voordeel: de vloer is vuilverhullend.

Duurzaam en CO2-neutraal

Met Marmoleum Linear zet Forbo opnieuw in op duurzaamheid. Zo wordt Marmoleum bijvoorbeeld CO2-neutraal geproduceerd (cradle-to-gate) van natuurlijke grondstoffen zoals lijnolie, hars, kalksteen en houtmeel. Daarmee draagt de vloer bij aan een gezond binnenklimaat. Marmoleum heeft bovendien een lange levensduur en is mede door haar Topshield beschermlaag heel eenvoudig en kostenefficiënt te onderhouden en reinigen. Ook die eigenschappen dragen bij aan het duurzame karakter van de vloer.

Mix & Match

De nieuwe collectie met tijdloze kleuren komt nog meer tot leven als je verschillende Linear-vloeren combineert of in combinatie met andere materialen en interieur-elementen. Marmoleum Linear mixt en matcht daarnaast heel gemakkelijk met alle andere vloercollecties van Forbo omdat ze allemaal Forbo’s unieke, eigen kleurstempel dragen.

 

Bron: Forbo Flooring

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage