Creëer een ideale werkomgeving met de modulaire wanden van Group Jansen

Na jaren van thuiswerken keren steeds meer werknemers terug naar het kantoor. Deze transitie brengt de wens naar de vertrouwde kantooromgeving terug, waar de verbondenheid met collega's en de bruisende kantooratmosfeer gemist zijn. Als werkgever sta je voor een uitdaging om een werkomgeving te creëren die zowel de dynamiek van het kantoorleven als de rust van thuiswerk nabootst. Met behulp van de modulaire wanden van Group Jansen kan je een perfecte balans bereiken.

De wanden van Group Jansen combineren flexibiliteit met functionaliteit. Hierdoor kan je een omgeving scheppen die zowel bevorderlijk is voor de samenwerking als voor geconcentreerd individueel werk.

Van functionaliteit naar welzijn

De werkplek aanpassen aan de behoeften en de identiteit van een bedrijf is essentieel voor het welzijn van de medewerkers. Met Jansen Wall Solutions transformeer je werk- en vergaderruimtes tot plekken waar teamleden zich optimaal kunnen concentreren en presteren.

De kracht van de modulaire wanden van jansen

De modulaire wanden van Group Jansen zijn vervaardigd uit milieuvriendelijke materialen en ontworpen voor eenvoudige montage en demontage. Dit maakt ze ideaal voor bedrijven die flexibiliteit hoog in het vaandel dragen:

  • Akoestisch comfort: verminder ruis en prikkels met uitstekende akoestische eigenschappen.
  • Privacy en discretie: verschillende afwerkingen bieden de nodige privacy.
  • Sfeer en gezelligheid: creëer een aangename werkomgeving met aanpasbare modulaire opbouw.
  • Flexibiliteit: eenvoudig te verplaatsen en aan te passen structuren voor elke kantoorlayout.

Diverse modulaire wandoplossingen

Het assortiment modulaire wanden van Group Jansen omvat:

  • J'Clickd: een modulaire wand met een next-level flexibiliteit (een montage met slechts drie elementen), een straf staaltje duurzaamheid én smaakvolle creativiteit. Oorspronkelijk in bamboe, nu beschikbaar in een breed scala aan materialen. 
  • J'Slim & J'Slim²: een frameloze glaswand met een enkele beglazing voor een minimalistische, moderne look. Extra goede akoestiek? Upgrade naar J'Slim².
  • J'Acoustic: een frameloze wand met een strak design en een uitstekende akoestiek. Het oog wil wat, maar het oor natuurlijk ook.
  • J'Skin: een dubbelwandig systeem dat modulariteit verbindt met ultieme functionaliteit en esthetiek.
  • J'Plus: een modulaire en akoestische oplossing die eindeloos te combineren is met verschillende panelen in tal van uitvoeringen.
  • J'Solid: een ondoorzichtige wand in de meest veelzijdige afwerken voor volledige privacy.

Personaliseer elke ruimte

Voeg functionaliteit en stijl toe met de op maat gemaakte accessoires zoals jaloezieën, rolgordijnen, en geïntegreerde technologieën. Kies uit een breed scala aan LUBDUB-accessoires om de werkruimte verder te personaliseren en te optimaliseren.

Deel dit artikel:
Onze partners