Group Jansen

Hotel Van der Valk, Gent
Phoenix, Brussel
BNP Parisbas Fortis, Hasselt
Civic Center, Beveren
Nextensa - J'Clickd
logo Group Jansen

Group Jansen

Eikenenweg 58

bus 1/2

3520 Zonhoven

België

Group Jansen is een bouw- en renovatiebedrijf, gespecialiseerd in binnenafwerking en technieken van a tot z.

Met meer dan 700 eigen vakmensen zet deze bouwgroep elke dag zijn schouders onder projecten, in zowel binnen- als buitenland, en creëert zo talrijke places to be in diverse sectoren: retail, pharma, gezondheidszorg, industrie, onderwijs, leisure (casino’s, hotels, …) of kantoren.

Een atypische aanpak
Group jansen is een buitenbeentje in de bouwsector. Het bedrijf denkt en bouwt anders: van binnen naar buiten. De mensen in een ruimte, of het nu gaat om bewoners, werknemers, genieters of …, staan centraal. Group Jansen luistert al meer dan 50 jaar naar hun wensen. Kan het duurzamer, mooier, slimmer of performanter? Deze bouwgroep anticipeert op elke vraag met innovatieve eigen producten en atypische oplossingen altijd met het vizier op duurzaamheid, flexibiliteit en recycleerbaarheid.

Bouwen voor de toekomst
Voor Group Jansen is sustainability meer dan een modewoord. Het is een belofte aan de huidige en toekomstige generatie(s).
Dankzij de unieke opbouw van deze groep, met tal van specialisaties, kan Group Jansen een voortrekkersrol nemen. Voor zowel Design & Build als Engineer & Build projecten gaan ze samen met alle collega’s van alle entiteiten binnen Group Jansen op zoek naar de meest duurzame antwoorden.
Vanuit deze geïntegreerde aanpak:

  • beperken ze keer op keer het energieverbruik voor alle klanten,
  • kiezen ze voor duurzame materialen,
  • recycleren ze materialen uit andere projecten,
  • zetten ze voluit in op het luik maintain/service en houden ze elk gebouw in topconditie,
  • en last but nog least, bedenken en ontwikkelen ze zelf duurzame en circulaire producten (comforteilanden, modulaire wanden, ...) die ze op de markt missen.

Samengevat: Group Jansen realiseert elke dag, met zijn makers, builders en sustainers, duurzame en flexibele places to be voor nu én voor later.

[Lees meer] [Lees minder]
Contacteer Group Jansen