Cuppa: een elegante conversation piece

Elementen die jouw karakter uitstralen, trekken een sprekend interieur op gang. De Cuppa-lichtarmatuur van Delta Light is de belichaming van elegantie en persoonlijkheid. Een aimabel design dat door z’n vele combinatiemogelijkheden heel toegankelijk is, want hoe minimalistisch ook, het laat je er gul mee omspringen. Cuppa treedt op als conversation piece in je interieur, een weerspiegeling van jouw persoon.

Cuppa past binnen Delta Lights Elegance-thema: een decoratieve clan lichtarmaturen die de vertaling van elegantie zijn, uitgepuurd tot in de kleinste details. Cuppa bestaat uit een pendel die aan een magnetisch profiel wordt bevestigd. Onderaan vormt een ledmodule in zwart of wit met een gouden randje de drager van de armatuur, waarop vier verschillende lampenkapmodellen – in zwart, wit of goud – kunnen steunen.

Drie kegelvormige ‘Cuppa Shade’ en één schijfmodel ‘Cuppa Disk’ maken dit design speels, maar ook gracieus en stijlvol door de pure vormen en fijne lijnen.

…en persoonlijkheid

Hoe strak het ontwerp van iedere lampenkap ook is, Cuppa blijft toegankelijk aangezien je de vier modellen ofwel apart of gecombineerd met elkaar kan inzetten als totale lichtarmatuur. De mogelijkheden zijn eindeloos, van puur en sereen tot uitgesproken en speels.

Je hebt de flexibiliteit om de armatuur op één enkele module samen te stellen, volledig naar jouw wensen. Ook de ophanghoogte van de Cuppa-pendels kan eenvoudig aan elke beoogde lengte worden aangepast. Een ludieke manier om te spelen met licht in de ruimte.

Het zijn die aanpasbare details, zoals de instelbare hoogtes en de combinatie van de verschillende kappen, die leiden tot een aanspreekbare en persoonlijke, maar uiterst elegante conversation piece in je interieur.

Deel dit artikel:

Onze partners