Das gute Licht: kwaliteitsverlichting wereldwijd

© BEGA
© BEGA
© BEGA

BEGA ontwikkelt en produceert al meer dan 75 jaar kwaliteitsverlichting voor binnen- en buitenarchitectuur. Het familiebedrijf, dat in meer dan 100 landen actief is, produceert in Duitsland producten die wereldwijd gewaardeerd en gewild zijn.

Bekend om zijn tijdloze, precieze en minimalistische designs alsook voor zijn comfortabele en verblindingsarme verlichting,  is BEGA vandaag de dag de maatstaf voor de architectonische verlichtingsmarkt.

De eenvoud van de producten, de perfecte beheersing van de optiek, het gebruik van gereflecteerd licht, in combinatie met eenvoudige lichtsturingen, laten toe om duurzame en esthetische projecten op maat te creëren.

De kwaliteit van het licht en het ontwerp van binnen- en buitenruimtes zijn de drijvende kracht achter onderzoek, ontwikkeling en duurzame productie, die perfect geïntegreerd zijn vanaf de ontwerpfase:

Sustainable by Design.

Naast consequent en tijdloos design in al zijn facetten is onafhankelijkheid de drijvende kracht achter het succes - "do it yourself" is de filosofie van het bedrijf en wordt weerspiegeld in de ontwikkeling van zeer technische producten.

Een uitstekend ontwikkelingsproces onderschrijft de belofte van duurzaamheid voorn projecten: BEGA is en blijft een echte fabrikant.

Kom alles te weten over BEGA tijdens ARCHITECT@WORK in Kortrijk op 11 en 12 mei. BEGA vind je terug op stand 238.

Bron: BEGA
Deel dit artikel:
Onze partners