De Coenes Niagara: waterwerende deuroplossing

Maak kennis met het waterwerend deurgeheel Niagara, een product uit het gamma Specials. De deur is opgebouwd uit watervaste materialen en verlijmingen, waardoor ze vooral geschikt is voor sauna’s, cleanrooms, en natuurlijk zwembadomgevingen.

Waterwerend op maat

Het deurblad van de Niagara bestaat uit een volle kern uit polyisocyanuraat (PIR), een stabiele en volledig watervaste stof. Rond deze kern installeert De Coene een kader uit zwart PVC. Voor de uiteindelijke afwerking kan de eindgebruiker kiezen het gamma verschillende kleuren uit massief HPL van 3mm. De deur is uiteraard verkrijgbaar in standaardafmetingen, maar De Coene schuwt maatwerk zeker niet. Verder is er ook de mogelijkheid om een logo of een pictogram in te frezen of een beglazing te voorzien.

De omlijsting bestaat ten slotte uit massief laminaat van 13mm dik, type Blackline of Integral. Een andere optie is een gepoederlakte RVS Mecopomlijsting. Let wel: zelfs de beste RVS-kwaliteit kan corroderen in chloorhoudende omgevingen. In deze gevallen raadt De Coene daarom een metalen omlijsting aan met lak voor buitentoepassingen.

 

Voor de technische specificaties kan u terecht op de website van De Coene.

Onze partners

GAimage