De nieuwe eiken voordeur van Frager® verenigt warmte en moderne technologie

In de wereld van architectuur en design blijft de combinatie van functionaliteit met esthetische elegantie een centrale drijfveer. De introductie van Frager®'s nieuwe eiken voordeur, het WOODEC TURNER OAK MALT (WTM), is een perfect voorbeeld van deze synergie, waarbij traditionele materialen worden verenigd met moderne technologieën. 

De architectuur is voortdurend in ontwikkeling en dat zien we terug in het gebruik van retro-elementen zoals kubuswoningen in crepi en pastoriewoningen in contrasterende bakstenen. Deze stijlen benadrukken een zoektocht naar warmte en comfort, essentiële aspecten in het ontwerp van een woning. Een sleutelcomponent in deze zoektocht is de keuze voor de voordeur, die niet alleen esthetisch moet zijn maar ook functioneel.

De warmte van eiken met de kracht van kunststof en aluminium

De keuze voor zwarte steellook ramen balanceert het strakke met warme tonen, die uitstekend worden gecomplementeerd door een eiken voordeur. Om echter te voldoen aan hedendaagse eisen zoals isolatiewaarde en luchtdichtheid, wordt deze deur idealiter uitgevoerd in kunststof of aluminium schrijnwerk. Dit voorkomt niet alleen het vergrijzen van het hout maar garandeert ook langdurige duurzaamheid en onderhoudsgemak.

Woodec turner oak malt

Het WOODEC TURNER OAK MALT (WTM) houtdesign is een stap voorwaarts. Het biedt de esthetiek van traditioneel hout in een strakke of traditionele kaderdeur, verrijkt met moderne industriële details zoals zwart aluminium. Dit design maakt het mogelijk om zowel klassieke als moderne architectuurstijlen te verrijken met een warm, uitnodigend element.

Een deur die meer is dan een entree

De WTM eiken deur breidt de mogelijkheden uit om een gastvrije entree te creëren. Met de vleugeloverdekkende uitvoering en het Magnetude® systeem van Frager®, biedt deze deur een superieure functionaliteit gecombineerd met onovertroffen esthetiek. Het resultaat is een voordeur die niet alleen een statement maakt in design maar ook in innovatie en technologie.

Bron: Frager®
Deel dit artikel:
Onze partners