Decoratief en praktisch: het Bulletin Board van Forbo

In klaslokalen en kantoren is een prikbord een efficiënte manier om ideeën uit te wisselen of belangrijke mededelingen openbaar te maken. Met zijn nieuwe Bulletin Board probeert Forbo dit bekend medium in een decoratief en duurzaam jasje te steken.

Natuurlijke materialen

Forbo produceert zijn nieuwe gadget op basis van natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen. Een Bulletin Board bestaat uit geoxideerde lijnolie, hars en fijngemalen kurk. Deze combinatie is niet enkel milieuvriendelijk, maar ook duurzaam: zo behoudt het prikbord zijn grip en brokkelt hij niet af na intensief gebruik. De flexibiliteit van de stof zorgt ervoor dat de gaatjes na het verwijderen van pins automatisch weer sluiten.

 

Voor ieder wat wils

Om ook op decoratief vlak te scoren biedt Forbo het prikbord aan in verschillende kleuren. Dankzij dit arsenaal aan beschikbare tinten oogt de Bulletin Board moderner en frisser dan zijn beige, kurken tegenhangers. Bovendien heeft Forbo’s prikbord geen frame nodig: het kan aan de wand gekleefd worden of aan meubels. Voor een totale wandoplossing is het mogelijk om het Bulletin Board te bestellen in rollen tot 28 meter lang en 1,22 meter breed. Ten slotte is het goedje ook gemakkelijk te bewerken, wat al meer ruimte biedt voor decoratieve oplossingen.

Onze partners