Delta Light introduceert Nime: een samenwerking met Dean Skira

© Delta Light
© Delta Light
© Delta Light
© Delta Light
© Delta Light
© Delta Light

Onzichtbaar, maar toch tastbaar. Het gaat niet om de Nime, maar om wat de Nime kan doen. Met een miniatuur opening van slechts 10mm concentreert de armatuur zich op wat belangrijk is. Het onzichtbare design past dan ook perfect binnen Soft Ceiling© en de ‘visual calm ceiling’-visie van Delta Light. Een visie die rust brengt en het architecturaal verhaal ondersteunt.

Onderschat Nime niet, ondanks de kleine opening verbergt de armatuur een waaier aan mogelijkheden om de lichtbundel te sturen. Dankzij een ingenieuze set aan aangepaste optieken, kunt u met Nime de lichtbundel focussen van 20° tot 50° en biedt het een rotatie tot 355° en een kanteling tot 30°, zonder het uiterlijk te veranderen.

Met de magie van Nime kan u:

  • Objecten op verticale en horizontale oppervlakken accentueren, zonder dat de fitting of de bron zichtbaar wordt
  • Kleine tot grote objecten verlichten, zelfs als ze niet op de armatuur zijn afgestemd.
  • Het licht perfect richten waar het nodig is, zelfs in schuine plafonds.
  • Creëer gelijke lichtcirkels van zowel lage als hogere plafonds.

Dean Skira

Dean Skira is de oprichter van Skira, een prijswinnende praktijk gevestigd in Pula (Kroatië). Wat begon als ontwerpwerk met tastbare vormen, heeft zich in de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot het bouwen en creëren met het ontastbare en het vergankelijke. Skira’s gesofisticeerde eenvoud kan u terugvinden in het ontwerp van de Nime.

"Bij Skira beschouwen we licht als een ongrijpbaar maar krachtig bouwmateriaal. Wij creëren architecturale verlichting en productdesign dat past bij onze projecten", aldus Dean Skira.

Soft Ceiling ©

Soft Ceiling© is een reeks aan producten binnen het Delta Light gamma die eenzelfde doel hebben: het creëren van aangename en serene beleving voor de waarnemer. Denk hierbij aan een puur, neutraal plafondbeeld en ultiem kijkcomfort. De Nime – net als de iMax en Splitline – past perfect binnen deze filosofie door de ingetogen look en de hoge kwaliteit van het lichteffect.

Ontdek hier de mogelijkheden van Nime voor elk type project.

Deel dit artikel:
Onze partners