Delta Light lanceert THE LIGHTING BIBLE 15 tijdens Milano Design Week 2023

© Delta Light
© Delta Light
© Delta Light
© Delta Light
© Delta Light
© Delta Light
© Delta Light
© Delta Light
© Delta Light
© Delta Light
© Delta Light
© Delta Light
© Delta Light
© Delta Light
© Delta Light
© Delta Light
© Delta Light
© Delta Light

Op Milano Design Week 2023 lanceert Delta Light haar gloednieuwe collectie verlichtingsoplossingen, gepresenteerd in The Lighting Bible 15. MOMENTUM, een expressieve installatie die de nieuwste toevoegingen aan de Delta Light catalogus toont, zal de Delta Light Studio in de Via Privata Gaspare Bugatti animeren. Je vindt er ambitieuze, avant-garde verlichtingsoplossingen die baanbrekend zijn op het vlak van design, uitvoering, architectuur en technologie. Creatieve lineaire verlichtingstools, geavanceerde optiek, nieuwe afwerkingen en heldere ontwerpen voegen meer toe aan jouw architecturale projecten, voor zowel binnen als buiten.

MIKALINE – Laat je creativiteit zijn gang gaan.

Mikaline is het verlengstuk van je creativiteit. Je kan onbeperkt lichtlijnen creëren. Met de ruimte als een leeg canvas en de muur, de vloer of het plafond als uitgangspunt, kan je alle kanten op. De toolset bestaat uit een reeks profielen met gezandstraalde optiek voor algemene verlichting of afgeschermde LED-punten met een lage UGR voor taakverlichting, verschillende connectoren die tot vier profielen aan elkaar koppelen, een handvol bevestigingen om de profielen met de muur of het plafond te verbinden en een reeks insteekkabels voor een eenvoudige elektrische voeding van het systeem. Met maximaal 10 m profiel vanaf 1 voedingspunt is de 48 V gevoede Mikaline perfect om structuren te bouwen voor ruime omgevingen en past hij tegelijkertijd gemakkelijk in kleinere ruimtes.

Creëer kaders die de ruimte volledig verlichten, kies voor een gezellige setting met alleen indirect licht naar de muur of ga voor een puur lineair patroon met speciale taakverlichting, de mogelijkheden zijn eindeloos en aan te passen aan individuele voorkeuren. Mikaline is niet alleen aantrekkelijk als structuur, ook het ontwerp van de gereedschapsset zelf is een streling voor het oog. De donkerzwarte structuurlijnen staan in krachtig contrast met de glanzend verchroomde aansluitsets. De speelse vorm van de kabelconnectoren voegt een vrolijk element toe aan de lineaire patronen en de opties van goudkleurig als afwerking geven het geheel een luxe uitstraling.

SHIFTLINE M26 F – Een vloerlamp naar jouw zin.

De SLM26 F is exceptioneel, omdat het een nieuw concept vertegenwoordigt dat is gebaseerd op de bestaande magnetische profielen van Delta Light, waarmee de lampen moeiteloos en zonder gereedschap aan het plafond kunnen worden bevestigd. Met deze stand-alone oplossing kan je de ruimte gemakkelijk aan jouw voorkeuren aanpassen. Kies voor eenvoudige accentverlichting of combineer met indirect licht voor de meer gezellige settings, aan jou de keuze!

OBIN – Elegant van buiten, functioneel binnenin.

Obin, een geavanceerde verlichtingsoplossing die het streven van Delta Light naar kwaliteit en innovatie belichaamt. Gebaseerd op het gepatenteerde ERS (Ex-Centric Rotation System) en uitgerust met platte lenzen, combineert Obin ultieme flexibiliteit met ultiem gebruikerscomfort in een minimalistische opbouwverlichting. Door aanpassing van de afgeronde achterzijde - met behulp van het ERS-systeem - is Obin 360° draaibaar en 45° kantelbaar zonder dat een extra scharnier nodig is. Aan de voorzijde creëren de slanke lenzen een gevoel van diepte zonder dat er echte fysieke ruimte nodig is. Dit resulteert in veel ruimte voor de Obin om een DALI voeding te huisvesten, wat betekent dat deze opbouwarmatuur individueel regelbaar is, waardoor je volledige controle hebt over het lichtschema.

Obin wordt geleverd als enkele of dubbele opbouwunit of als module voor installatie op de magnetische profielen. Terwijl de dubbele versies in zwart of wit worden geleverd, is de enkele spot verkrijgbaar in de afwerkingen Brushed Grey, Brushed Copper, Brushed Gold, Brushed Old Bronze and Brushed Anthracite en voegt hij gemakkelijk verfijning toe aan elke kamer. Om het visuele comfort verder te verbeteren, kan Obin worden voorzien van een honingraat om verblinding tot een minimum te beperken. Of je nu op zoek bent naar een subtiele en verfijnde sfeer in een woonruimte, of naar een functionele en veelzijdige verlichtingsoplossing voor een horecaproject, met Obin zit je goed.

LOGIC 190

Omdat buitenarmaturen vaak bestand moeten zijn tegen zware weersomstandigheden, hanteert Delta Light de hoogste normen bij de materiaalkeuze voor de afwerking van de producten, evenals bij de technologie en het productieproces. De Logic 190 R OK is daar een uitstekend voorbeeld van: een vloerinbouwspot die ter plaatse volledig verstelbaar is, zonder dat de armatuur moet worden geopend. Zo kan hij 360° worden gedraaid en tot 25° worden gekanteld, zonder mogelijke schade door binnendringend water of stof. Hij gaat zelfs een stap verder, want hij kan worden versteld terwijl hij in de vloer is geïnstalleerd, zodat het lichteffect op de architectuur perfect kan worden uitgelijnd.

Gebaseerd op dezelfde optische principes als Logic 190 R, biedt Logic Linear extra mogelijkheden in lineaire uplighting. Als individuele projector of geïnstalleerd in een continue lijn, zijn deze armaturen perfect om rond gevels of andere architecturale elementen te installeren. Met zijn wallgrazing optiek verlicht Logic Linear eenvoudig gestructureerde verticale oppervlakken om het gevoel van diepte van de structuur te versterken en deze levendiger te maken.

OONO T

Met Oono T kan de zachte gloed van het licht worden gebruikt als zelfstandige tafellamp. Overdag voluit als bureaulamp, 's avonds gedimd voor gezellige momenten. De lichtbol heeft een warme en zachte uitstraling, terwijl de metalen standaard die het glas vasthoudt een koud contrast laat zien, een intrigerende combinatie die in diverse settings past. De Oono T tafellamp vormt een stijlvolle aanvulling op het Oono assortiment. Dit biedt een diverse selectie van maten en variaties die geschikt zijn voor zowel binnen- als buitentoepassingen, zodat er een Oono armatuur is voor elke ruimte of omgeving.

NIEUWE AFWERKINGEN

Voeg een vleugje kleur toe! Delta Light heeft vijf nieuwe geborstelde afwerkingen toegevoegd, gaande van grijs tot koper, samen met de glanzende Piano Black afwerking. Zo kan je spelen met afwerkingen, zij het voor een meer stijlvolle uitstraling of om een moderne twist te creëren binnen de hedendaagse architectuur. Deze nieuwe afwerkingen zijn beschikbaar op de Spy 39 reeks, de Deep Ringo reeks en op de gebogen contouren van Obin.

CREATE on paper, IMAGINE online

Laat je inspireren door The Lighting Bible 15, een prachtig geïllustreerde catalogus die dient als hulpmiddel voor het creëren van architecturale verlichtingsoplossingen van hoog niveau. Deze catalogus geeft toegang tot technische informatie in de vorm van schetsen en informatieve tabellen, gekoppeld aan QR-codes waarmee de gebruiker gemakkelijk kan overschakelen naar de nieuwste Delta Light website voor meer visuele inspiratie. Een synergie die het credo: create on paper, imagine online, mogelijk maakt. Delta Light armaturen dienen als bouwstenen voor unieke creaties van helderheid, sfeer en emotie. Ze bieden verlichting die de grenzen van technologie en techniek verlegt en tegelijkertijd een gevoel van comfort, elegantie en zuiverheid brengt.

Deel dit artikel:
Onze partners