Detremmerie presenteert: matte glazen wastafels

Recent heeft Detremmerie zijn assortiment wastafelbladen uitgebreid met matte glazen wastafels : heel verfijnd, licht, krasvast en erg eigentijds door de matte uitvoering. Er is keuze uit 6 verschillende kleuren.

Detremmerie weet met zijn No Limit kastenprogramma het assortiment aan kastwerk tot in de kleinste details in te vullen. Gaande van lakwerk, mat of glanzend tot houtimitatie. Van staande tot hangende meubelen met lades of draaideuren en uitgevoerd met handgrepen, push to open, greeploos of met profielen ... Ook maatwerk is voor ons geen enkel probleem.

Niet alleen in meubelen is de keuze gigantisch maar ook in wastafelbladen: Detremmerie biedt wastafels in kunstmarmer, top solid, solid surface, glanzende  of matte keramiek (eventueel in kleur), keramisch plaatmateriaal, marmer of beton. Elke materiaal heeft zijn eigen uitstraling en eigenschappen. Zo kunt u de opstelling samenstellen die het best bij uw wensen past.

En daar werd onlangs dus ook de matte glazen wastafel aan toegevoegd. De glazen wastafels zijn beschikbaar voor de No Limit 45 en 50 cm maar ook voor de Private Collection. U kunt kiezen uit vele beschikbare breedtematen in tussen een enkele of dubbele wastafel.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage