Dovre gaat voor gezellige herfst- en winteravonden met nieuwe kachels

’t Lijkt welhaast alsof Koning Winter dit jaar op non-actief staat , maar met een op hol geslagen klimaat mogen we niet al te voorbarig zijn. Kachelproducent Dovre hoopt nog steeds op een barre winter en stelt op Batibouw de volgende nieuwe kachels voor: de Sense houtkachel, de Vintage gaskachel en de inzethaar 2620SCB.
’t Lijkt welhaast alsof Koning Winter dit jaar op non-actief staat , maar met een op hol geslagen klimaat mogen we niet al te voorbarig zijn. Kachelproducent Dovre hoopt nog steeds op een barre winter en stelt op Batibouw de volgende nieuwe kachels voor: de Sense houtkachel, de Vintage gaskachel en de inzethaar 2620SCB.


Sense houtkachels

Het lage vermogen van de compacte Sense-houtkachels maakt deze serie ideaal voor lage energiewoningen volgens Dovre. De Sense-kachels hebben allemaal een externe luchtaanvoer, waardoor zuurstof van buiten de ruimte kan opgenomen worden en de luchtbalans steeds in evenwicht blijft. Er zijn vier uitvoeringen: met poten of op box, en met of zonder zijglas. Wat kleur betreft, kiest u voor zwart gelakt of voor wit of zwart geëmailleerd. Welke versie u ook wenst, door de aansluitkraag 180 graden te draaien kan u het aansluitstuk zowel bovenaan als achteraan monteren.
Vintage gaskachel

Na de lancering van de VINTAGE houtkachels, presenteert Dovre ook de variant op gas. De Vintage gaskachels zijn er in 2 toepassingen: VINTAGE35 en VINTAGE50. Beiden worden standaard geleverd op de typische vintage pootjes. Ook zijn ze beschikbaar op een houtvak, cradle of table. De VINTAGE modellen zijn beschikbaar in een antraciet gelakte versie of in een geëmailleerde kleur, telkens vervaardigd uit hoogwaardig gietijzer. De Vintage gaskachels halen door hun rendement het HR+ label. Het gesloten verbrandingssysteem zorgt ervoor dat de kachel de nodige zuurstof rechtstreeks van buiten opneemt via een concentrisch rookkanaal. Kleuren: antraciet gelakt, wit geëmailleerd, olijfgroen geëmailleerd.
Inzethaard 2620SCB

De 2620 SC/B inzethaard is een oplossing voor wie een cassettehaard verkiest met vlakke bovenkant. Twee ingebouwde, traploos instelbare ventilatoren versnellen de convectielucht. Dankzij het duurzame gietijzeren binnenwerk bent u vrij in uw brandstofkeuze (hout, kolen, bruinkoolbriketten). De toestellen zijn standaard voorzien van een driezijdig kader en aslade. Optioneel is de kolenkorf en de vierde zijde van het kader.
Dovre vindt u dit jaar op Batibouw in hal 6 stand 229

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage