Driehoekige panelen METAL Creative geven nieuwe creativiteit aan plafondbouw

De nieuwe driehoekige METAL Creative panelen van Knauf Ceiling Solutions combineren de akoestische prestaties van het metalen assortiment met het trendsettende Vario Design kleurenpalet en bieden onbeperkte patroonmogelijkheden, waardoor de ontwerper de creatieve vrijheid krijgt om hun visies tot leven te brengen.

Geluidsverbeterende kleurrijke ontwerpen

Met een uitgebreide keuze aan lay-outs introduceert Knauf Ceiling Solutions een geheel nieuw niveau van maatwerk om in een handomdraai buitengewone ruimtes te creëren. METAL Creative is een canvas om gedurfde grafische statements te maken voor cutting-edge interieurdesign.

De modulaire en configureerbare oplossingen geven elk ontwerp de flexibiliteit om te evolueren en zich aan te passen aan toekomstige trends. Door middel van geselecteerde kleuren, vormen en perforaties kan een elegante en onderscheidende look bereikt worden , zonder afbreuk te doen aan het akoestisch comfort.

Het bedrijf biedt tevens voorgedefinieerde modules, waarmee architecten en ontwerpers creatief aan de slag kunnen om echt op maat gemaakte motieven te creëren.

Herbruikbaar en wegwerpbaar

METAL Creative is Cradle to Cradle Certified® Silver, waardoor het veilig, gezond en eindeloos herbruikbaar is - ideaal voor het behalen van LEED® en WELL Building Standard credits.

Bovendien is het assortiment erkend met een onafhankelijk gecertificeerde Environmental Product Declaration (EPD) in overeenstemming met ISO 14025.

Mogelijkheden

Het samengestelde kleurenpalet bevat acht door de natuur geïnspireerde tinten om comfortabele en evenwichtige ruimtes te creëren die de gezondheid en het welzijn van de bewoners verbeteren.

Door verschillende kleurencombinaties te mengen en te combineren, helpt METAL Creative architecten en ontwerpers om de grenzen van creativiteit te verleggen en mogelijkheden opnieuw te verkennen.

Deel dit artikel:
Onze partners