Drisag voegt circulaire kuipstoel Verso toe aan gamma

Drisag introduceert een nieuwe circulaire stoel ontworpen door het designers duo KlingerBordihn. De interieurwereld verandert voortdurend waardoor Drisag het idee kreeg om een stoel vol met mogelijkheden te ontwerpen. De stoel is zowel comfortabel als flexibel en past in elke ruimte.

Sinds 1970 bedenkt en produceert Drisag kantoormeubilair. De afgelopen jaren ging de Belgische fabrikant steeds meer de ecologische toer op in haar dagdagelijkse activiteiten. Tijdens een brainstorm van een nieuw ontwerp dachten de interieurspecialisten na over hoe mensen werken en hoe het werk de afgelopen jaren is geëvolueerd. De interieurwereld verandert visueel voortdurend. Daarnaast versnelt het bedrijfsleven alleen maar, net zoals de behoefte om snel te kunnen schakelen tussen verschillende ruimtes en mensen. We switchen voortdurend tussen vergaderingen, brainstorms, online meetings of momenten om even goed door te werken alsof het niets is. En zo werd een nieuw idee geboren. De nieuwe stoel Verso is namelijk een veelzijdig ontwerp dat bij elke persoon en elke ruimte past.

 

Eindeloos tijdloos

Het ontwerp? Een kuipstoel die heerlijk zit en in elk interieur past. De Verso is eindeloos te combineren dankzij zijn tijdloze vormgeving. De stoel is beschikbaar in drie verschillende kleuren: zwart, grijs en wit. Zowel de zitting als de rugsteun kunnen gestoffeerd worden in de Drisag-stoffen, van strak leder tot speels bouclé en afwasbare stoffen. Zo stel je zelf de stoel samen die in jouw interieur past.

“Net zoals de bedrijfswereld voortdurend in beweging is, zijn we dat ook bij Drisag. We zijn constant op zoek naar de laatste trends, nieuwe materialen en vooruitstrevende technieken. Verso is een mooie toevoeging aan ons portfolio. Een uniek meubel met een retro look. Het afgerond kuipje maakt Verso zo anders. Organische en ronde vormen zijn de komende jaren niet meer weg te denken in onze interieurs. Daarnaast krijgt onze showroom binnenkort ook een grote upgrade, waarin de Verso een hoofdrol speelt.”, vertelt CEO Niek Renders.

 

Goed voor het lichaam en de natuur

De nieuwe stoel onderscheidt zich niet enkel door zijn looks, maar ook in zijn feel. De flexibele zitting met tilt mechanisme zorgt er namelijk voor dat je bewegend kan zitten. Dankzij zijn licht gewicht en de kwaliteitsvolle wielen is de Verso gemakkelijk te verplaatsen. Het onderstel van de stoel is verkrijgbaar in twee opties, vier of vijf poten. Om de kuipstoel nog ergonomischer te maken, kan je kiezen voor een model met armleuningen.

Virgo is niet alleen goed voor je lichaam maar ook voor de natuur. Drisag zet namelijk volop in op duurzaamheid. De Verso is daar het levend bewijs van, 100% circulair opgebouwd en 100% recycleerbaar. Elk onderdeel van de stoel kan namelijk vervangen en gerecycleerd worden. Om de zitting te stofferen gebruikte Drisag geen lijm of nietjes maar vernieuwende technieken.

Bron: Drisag

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage