Dubbel cilinderslot van Locinox

Het dubbel cilinderslot LDKZ van Locinox verleent toegang aan personen en/of diensten zonder dat de sleutel van het gebouw zelf moet overhandigd worden. Om een snelle interventie van brandweerdiensten te garanderen bijvoorbeeld moet een bedrijfsterrein snel te bereiken zijn. Vaak wordt er met een sleutelkluis gewerkt maar het dubbel cilinderslot biedt hiervoor een veel gemakkelijkere oplossing. Het slot gaat immers open wanneer het met de ene of de andere sleutel bediend wordt.
Het dubbel cilinderslot LDKZ van Locinox verleent toegang aan personen en/of diensten zonder dat de sleutel van het gebouw zelf moet overhandigd worden. Om een snelle interventie van brandweerdiensten te garanderen bijvoorbeeld moet een bedrijfsterrein snel te bereiken zijn.  Vaak wordt er met een sleutelkluis gewerkt maar het dubbel cilinderslot biedt hiervoor een veel gemakkelijkere oplossing. Het slot gaat immers open wanneer het met de ene of de andere sleutel bediend wordt.    

Met de introductie van het LDKZ slot levert Locinox een eenvoudige oplossing: de ene cilinder kan voorzien worden met een sleutel met beperkte toegang voor specifieke diensten en de andere met een sleutel voor de effectieve bewoners of gebruikers van het gebouw met een volledige toegang. Het slot kan zowel voor draai- als schuifpoorten toegepast worden.

Het dubbel cilinderslot uitgevoerd in roestvrij staal past in het brede Locinox-gamma van onderling uitwisselbare sloten met onder meer het Vinci slot dat uitgerust is met een numeriek mechanisch klavier: een stabiele oplossing met code zonder elektrische voeding.
Deel dit artikel:

Onze partners