Een gevelrenovatie met baksteenstrips

In 2023 staat Soprema opnieuw op Batibouw, als onderdeel van de 'Energy Solutions Zone'. Dit keer dus niet met een eigen stand of uitgebreid productgamma, maar met het nieuwe, grenzeloze steenstripsysteem volledig op maat. Ontdek de voordelen en kom van 14 tot en met 19 maart een bezoekje brengen op stand 7330 in Paleis 7.

Overweeg je om jouw gevel te laten renoveren met baksteenstrips? Een slimme keuze! Zo kan je werken met steenstrips naar keuze: traditionele baksteenstrips of eco-baksteenstrips - helemaal op maat van jouw wensen! 

Een gevelrenovatie met het juiste isolatiemateriaal én een baksteenstripafwerking is de perfecte combinatie voor een klassieke bakstenen look op een eenvoudige manierMet steenstrips - in plaats van traditionele bakstenen - kies je voor een dunner materiaal, waardoor er géén geveluitbreiding nodig is en er lagere transportkosten zijn.

Daarnaast is een gevelrenovatie met steenstrips ook een slimme investering: het verhoogt de waarde van jouw huis namelijk enorm, zonder dat je er woonoppervlakte voor moet opofferen.

De impact van het juiste isolatiemateriaal

Ben je op zoek naar het juiste isolatiemateriaal dat:

  • zorgt voor een aangenaam en comfortabel binnenklimaat tijdens alle seizoenen?
  • jouw energiefactuur doet dalen?
  • voldoet aan de maatregel dat elke EPC-score binnen de 5 jaar D of lager moet zijn?

Het innovatieve XPS-isolatiemateriaal van Soprema voldoet aan deze vereisten. Met XPS-isolatie neemt de energiefactuur af met 35-40 procent. Door zijn extreme isolatiecapaciteit, koelt jouw woning namelijk minder af in de winter en warmt ze minder op in de zomer. 

Dankzij de renovatieplicht moeten woningen met energielabel E of F namelijk binnen de 5 jaar actie ondernemen om de EPC-waarde te verlagen. Met XPS verlaag je de EPC-score meteen tot binnen de opgelegde normen!

Bovendien is XPS extreem vochtwerend en daardoor perfect voor buitenisolatie en onderaan de gevel. Dit isolatiemateriaal is het allerbest bestand tegen de vijand van elke woonst: schimmel. Het lost zelfs eventuele vochtproblemen op.

Bron: Soprema
Deel dit artikel:
Onze partners