Een kwestie van perspectief: Aluk zet Infinium in de kijker

Begin dit jaar lanceerde Aluk de Infinium, een high-end schuifdeursysteem. Op Architect @ Work zetten zetten ze dit nieuwe product extra in de kijker. Infinium werd ontworpen om te voldoen aan de moderne architecturale eisen. Dankzij grote glasvlakken, uiterst slanke zijlijnen en een middenstijl van amper 21mm, biedt infinium een minimalistische uitstraling en onbeperkt zicht.

Door het moderne systeemdesign met ongeëvenaarde thermische en akoestische prestaties, voldoet Infinium ruimschoots aan de huidige normen. Het schuifraam is in verschillende configuraties verkrijgbaar en kan afmetingen van 3 m (W) en 3,5 m (H) per vleugel aan.

 

Grote raamoppervlakken

Dit maakt de Infinium tot een heel efficiënt en innovatief systeem dat gemakkelijk te vervaardigen en te installeren is. Bovendien kan het systeem ook volledig automatisch werken, een aantrekkelijke eigenschap  voor high-end projecten. Door het aansluiten van een volledig geïntegreerde elektromotor, kan de gebruiker door een enkele druk op de knop grote raamoppervlakken openen zonder enige moeite.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage