Eribel en ASSA ABLOY openen de deuren van de Royale Belge

De Royale Belge werd recent getransformeerd. In deze transformatie speelden de producten van zowel Eribel als ASSA ABLOY een rol. In een exclusief interview deelt Gert Daniels, Commercieel en Marketing Directeur bij Eribel, de essentie van dit innovatieve bedrijf en zijn cruciale rol op de markt voor technisch schrijnwerk. Met ongeëvenaarde expertise belooft Eribel mensen en eigendommen te beschermen door hoogwaardige deuroplossingen.

Toewijding

Gespecialiseerd in de productie van houten en metalen ramen, met of zonder glas, onderscheidt Eribel zich door de mogelijkheid om bescherming te bieden tegen brand, inbraak, geluid en zelfs kogels. De voortdurende innovatie van Eribel's deuroplossingen resulteert in een divers productassortiment dat alle technische uitdagingen aankan.

Partnerschap en Dienstverlening

Eribel werkt nauw samen met architecten, projectontwikkelaars, aannemers en schrijnwerkers gedurende het hele bouwproces, waarbij turnkey-diensten worden geleverd, van ontwerp tot installatie op locatie.

Om een uitzonderlijke kwaliteit te garanderen, vertrouwt Eribel op producten van ASSA ABLOY, met name voor deurbeslag, deurdrangers, sloten en cilinders. Deze strategische alliantie stelt Eribel in staat om de hoogste kwaliteit deuren aan haar klanten aan te bieden.

Royale Belge Herontwikkelingsproject

De Royale Belge, oorspronkelijk bedacht door René Stapels en Pierre Dufau, is een gedurfd voorbeeld van luxe bedrijfsarchitectuur uit de jaren 60. Dit monumentale gebouw van meer dan 40.000 m² voldoet aan alle hedendaagse eisen. Deze iconische locatie omvat kantoren en coworkingruimtes, een hotel met 180 kamers, een conferentiecentrum, een foodmarkt, drie restaurants en een fitnesscentrum met zwembad.
 
In maart 2024 in Cannes werd Royale Belge bekroond met de Mipim Awards voor het beste herontwikkelingsproject en het beste gemengde project. Het project, geleid door de architecten Caruso St John Architects, Bovenbouw Architectuur, DDS+, Ma² en Atelier Eole namens de ontwikkelaars Urbicoon, CORES Development, Foresite en APE, wist zowel de stemmen van het publiek als de jury van professionals te verzamelen.

resultaat

Voor dit project heeft Eribel met succes het technische uitdaging aangenomen door verschillende technische diensten aan te bieden met haar brandwerende deuren voor het hotel en de kantoren.

Het deurbeslag Tonic Line, gebruikt in het project "Royale Belge", belichaamt de perfecte combinatie van modern design en kwaliteit. Gecertificeerd EN1906 klasse 3 voor intensief gebruik, biedt dit deurbeslag een esthetische en functionele oplossing.

De deurdrangers van ASSA ABLOY, die veelvuldig aanwezig zijn in het gebouw, zorgen voor een effectieve sluiting van de deuren, waardoor de veiligheid en energie-efficiëntie van het gebouw worden verhoogd. Bovendien verminderen ze geluidsoverlast, waardoor een rustige en comfortabele omgeving ontstaat.

De installatie van de juiste deurdranger vermindert ook de obstakels waar veel mensen met mobiliteitsproblemen mee te maken hebben. Het biedt comfortabele en obstakelvrije toegang voor iedereen, ongeacht hun grootte, leeftijd of kracht.

Deel dit artikel:
Contacteer ASSA ABLOY Opening Solutions
Onze partners