ASSA ABLOY Opening Solutions

logo ASSA ABLOY Opening Solutions

ASSA ABLOY Opening Solutions

Culliganlaan 2

bus a

1831 Diegem

België

+32 (0)2 247 79 11

info@assaabloy.be

assaabloy.com

Een veiligere wereld

ASSA ABLOY is de grootste leverancier van intelligente sluit- en veiligheidsoplossingen ter wereld.

Oplossingen voor alle sectoren

Van woningen tot ziekenhuizen en van laboratoria tot laad- en losplaatsen, wij zijn er wanneer u een sleutelkaart intikt, een slot omdraait of door een automatische deur loopt.
Wij zorgen ervoor dat mensen, goederen en informatie veilig en soepel door de wereld kunnen bewegen.

ASSA ABLOY biedt een totaalpakket beveiligingsoplossingen voor iedere situatie.
Dan hebben we het over binnendeursloten, veiligheidssloten, meerpuntssluitingen, sluitkommen, cilinders, sluitsystemen, deurbeslag, bouwbeslag voor ramen, scharnieren en elektronische systemen voor toegangscontrole.

Ontwerpen. Samenwerken. Simpel!

Beter samenwerken dankzij software.
Het introduceren van nieuwe technologieën is niet eenvoudig, vooral als het gaat om processen die in de loop van de tijd zijn gebouwd.
Voor ontwerp en constructie zal het afstemmen van uw systemen op de BIM-normen (Building Information Modeling) u echter tijd, moeite en frustratie besparen.
Bovendien kan het een aanzienlijke waarde toevoegen aan processen en een kans bieden voor groei voor uw bedrijf.

Openings Studio™ voor iedereen
Bekijk hoe onze bekroonde BIM-softwareoplossing, Openings Studio™, integreert met ontwerpsoftware om deuroplossingen te creëren en te visualiseren, voor complete deur-, kozijn- en beslagschema's.
Openings Studio integreert met ontwerpsoftware zoals Autodesk® Revit® en Graphisoft® Archicad® en creëert en visualiseert deuroplossingen voor complete deurbeslagschema's en specificatieteksten - sneller en eenvoudiger! Bovendien kunt u in een paar eenvoudige stappen deurcombinaties, schema's en hoogteplan samenstellen en aanpassen!

[Lees meer] [Lees minder]