Tonic Line van ASSA ABLOY: slank beslag voor binnendeuren

Het slanke design met strakke contouren zorgt voor een strakke en moderne uitstraling.
Het slanke design met strakke contouren zorgt voor een strakke en moderne uitstraling.
Het slanke design met strakke contouren zorgt voor een strakke en moderne uitstraling.
Losse bijzetrozetten zijn beschikbaar.
Losse bijzetrozetten zijn beschikbaar.

Tonic Line van ASSA ABLOY is een reeks beslag voor binnendeuren dat zich onderscheidt door zijn strakke, moderne uitstraling. Het geveerde beslag, geschikt voor brand- en rookwerende deuren, is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en trilt dankzij de Loctite-schroeven niet los bij gebruik.

Een slank design met strakke contouren, gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, geveerd en de garantie dat het beslag niet lostrilt bij gebruik: dat zijn de belangrijkste troeven waar de deurbeslagreeks Tonic Line van ASSA ABLOY mee kan uitpakken.


Slank design met strakke contouren

Het slanke design met strakke contouren zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Ook de fijn geborstelde afwerking van het roestvrij staal draagt bij aan die look. De zwarte modellen zijn dan weer voorzien van een fijne structuur voor een kwalitatief hoogwaardige uitstraling.


Kwalitatief hoogwaardige materialen

Er werden geen concessies gedaan op het vlak van kwaliteit en duurzaamheid om te komen tot die slanke vormgeving. Zo heeft het Tonic Line-binnendeurbeslag standaard een metalen onderconstructie van slechts 6,5 mm dik maar is het toch EN1906 Grade 3-gecertificeerd, wat wil zeggen dat het geschikt is voor intensief gebruik zoals in kantoorgebouwen. Het beslag is ook gecertificeerd volgens de hoogste standaarden als het aankomt op veerconstructie. ASSA ABLOY biedt ook EN1906 Grade 4-gecertificeerde modellen van Tonic Line aan met een iets dikkere metalen onderconstructie, voor zeer intensief gebruik.


Gegarandeerd vast gemonteerd

De patentschroeven en de inbusschroef  van ASSA ABLOY voor het Tonic Line-deurbeslag zijn voorzien van Loctite. Daardoor kan het beslag niet lostrillen. Op de gepatenteerde schroeven zijn specifieke afknippunten aangebracht, wat ervoor zorgt dat de schroeven altijd op de juiste lengtes afgeknipt kunnen worden voor elke deurdikte – zonder dat daarbij bramen ontstaan –, met een hoger montagegemak tot gevolg.

Tonic Line is geschikt voor brand- en rookwerende deuren. Het deurbeslag is beschikbaar met krukken van 16 of 19 mm en wordt geleverd met een krukstift van 7 of 8 mm en bevestigingsmateriaal voor deurdikte 38 tot 54 mm. Losse bijzetrozetten zijn beschikbaar.

Deel dit artikel:
Onze partners