Reportage over ASSA ABLOY Opening Solutions op Kanaal Z

Alle Zaken op een Rijtje, dat voor Kanaal Z reportages maakt waarin het een kijkje neemt achter de schermen van het Belgische bedrijfsleven, ging recent langs bij ASSA ABLOY Opening Solutions in Nieuwpoort. De reportage werd uitgezonden in het weekend van 21 en 22 januari, maar valt nog steeds te herbekijken.

Hoe is het gesteld met de toegangscontrole in jouw bedrijf? En kun je die beveiliging verbeteren? Dat waren de vragen waarmee Alle Zaken op een Rijtje naar de fabriek van ASSA ABLOY Opening Solutions in Nieuwpoort trok. Céline Vileyn en Thom van Opstal, respectievelijk Operations Manager en Teamlead Master Key Service, namen plaats achter de micro om tekst en uitleg te geven bij de activiteiten van de specialist in deurbeveiliging en toegangscontrole.

“Wij bieden een compleet assortiment aan van cilinders, sloten en raam- en deurbeslag maar ook van digitale toegangsoplossingen”, legt Thom van Opstal in de reportage uit. “Die kunnen ingezet worden in de woningbouw, maar ook in bedrijfspanden en grote gebouwen zoals zorginstellingen en gevangenissen. In de fabriek ontvangen we de orders vanuit ons softwareprogramma Key Studio®, waarbij de medewerkers enkel die informatie te zien krijgen die voor hen belangrijk is om de orders te kunnen produceren.”

“Die orders vloeien meer bepaald voort uit het sluitplan dat in Key Studio® opgemaakt werd”, vertelt Céline Vileyn dan weer. “Dat is een hiërarchisch opgebouwd schema van alle sleutels en cilindersloten dat bepaalt welke sleutels welke cilindersloten mogen openen. Niet alleen onze werknemers kunnen gebruikmaken van Key Studio®, ook onze klanten en eindklanten kunnen het programma installeren. In dat geval kunnen wij een kortere leadtime kunnen garanderen.”

De reportage kan herbekeken op YouTube, via deze link.

Deel dit artikel:
Onze partners