ASSA ABLOY Opening Solutions haalt band met klanten aan tijdens Slotenmakersevent

ASSA ABLOY Opening Solutions organiseerde op 1 december het Slotenmakersevent in zijn fabriek in Nieuwpoort. Slotenmakers die gebruikmaken van de producten van de specialist in deurbeveiliging en toegangscontrole waren er welkom om kennis te maken met de mensen in de fabriek en de productiewijze van de mechanische cilinders. Ook uitleg over Key Studio® en andere (nieuwe) digitale oplossingen rond toegangscontrole van ASSA ABLOY Opening Solutions stond op het programma.

In de voormiddag werden de slotenmakers rondgeleid door de productie-eenheid. Ze maakten kennis met de werknemers van de verschillende afdelingen en konden met eigen ogen zien hoe de mechanische cilinders van ASSA ABLOY Opening Solutions precies gefabriceerd worden. “Daarnaast kregen ze voor de lunch ook uitleg over Key Studio®, ons programma om sluitplannen te maken en te beheren en er de nodige bestellingen voor te plaatsen”, vertelt Koenraad Lafaut, Product Marketing Manager Digital & Access Solutions Benelux.

“Na de middagpauze hielden we nog een sessie over onze andere digitale oplossingen in toegangscontrole. Op die manier had het Slotenmakersevent zowel aandacht voor de mechanische als de digitale kant van onze oplossingen.”

“Door de klanten uit te nodigen in de fabriek halen we de band met onze klanten aan”, vult Joy Goderis, Account Manager Locksmiths, aan. “Door hen echt naar hier te halen, krijgen ze het beste zicht op ons productengamma, wat de mogelijkheden van die producten zijn en wanneer en hoe ze het best kunnen worden toegepast.”


“Nieuwe dingen gezien en gehoord”

“Ik was nog nooit in de fabriek van ASSA ABLOY Opening Solutions geweest. Het was leuk om eens te zien hoe alles hier in zijn werk gaat”, vertelt Sam Meeus van slotenmakerij Keyman uit Kortenberg. “Ik heb vandaag ook verschillende dingen gezien en gehoord die nieuw voor me waren. De stand-alone solutions bijvoorbeeld, digitale cilinders die geen elektrische stroom vragen maar met een batterij of een dynamo werken. Alles werd ook heel deskundig uitgelegd.”

Ook Christel Creve van Sleutelcentrale uit Antwerpen, een andere deelnemende klant, noemt het bezoek “bijzonder leerrijk”. In totaal kon het Slotenmakersevent rekenen op zo’n 25 aanwezigen.

“Intussen vroegen al verschillende klanten naar extra opleiding rond de Key Studio®-software en getoonde Digital Acces Solutions, wat alvast aantoont dat dit event nuttig en interessant was voor de slotenmakers”, laat ASSA ABLOY Opening Solutions nog weten.

Deel dit artikel:
Onze partners