Toegangscontrole wordt kinderspel met deurdrangers van ASSA ABLOY Opening Solutions

Een veilig gebouw staat of valt met een gedegen toegangscontrole. Met het uitzonderlijk brede assortiment aan mechanische en elektromechanische kwaliteitsproducten heeft ASSA ABLOY Opening Solutions alle ingrediënten in huis voor het realiseren van de ideale beveiligingsoplossing. Dat is precies de reden waarom DTC Key-Systems, totaalleverancier van toegangssystemen, met de ASSA ABLOY-producten werkt. 

ASSA ABLOY Opening Solutions is dé specialist in vergrendeling en ontgrendeling van deuren voor de utiliteits- en woningbouw. De fabrikant heeft een compleet assortiment deurdrangers en glijarmsystemen in huis voor het gecontroleerd openen en sluiten van elke deurconfiguratie. De ASSA ABLOY deurdrangers worden wereldwijd toegepast.

“Ons enige merk”

Dat weet DTC Key-Systems als geen ander. Het Nederlandse bedrijf is al sinds 2005 gespecialiseerd in toegangscontrole en draai- en schuifdeurautomatisering. Technisch directeur Chris Visser heeft niets dan lof voor de producten van ASSA ABLOY: “Het is ons enige merk als het gaat om draai- en schuifdeurautomatisering en deurdrangers”, zegt hij. “Om het concreet te maken: in onze zorgprojecten passen wij heel vaak de vrijloopdranger van ASSA ABLOY toe. In vergelijking met de producten van concurrerende bedrijven, zijn met de vrijloopdranger van ASSA ABLOY veel meer terugliggingen en specificaties mogelijk. Wij kiezen dan ook steevast voor ASSA ABLOY.”

Duurzame producten

Ook duurzaamheid is voor DTC Key-Systems een belangrijke factor om voor ASSA ABLOY te kiezen. “We krijgen elke dag te maken met een deur en een kozijn en met de producten van ASSA ABLOY kunnen we er van op aan dat de deur perfect sluit. Dat komt niet alleen de levensduur van onze deursystemen ten goede, maar zorgt er tevens voor dat de gebruikers besparen op hun energiefactuur”, aldus Chris Visser. “Kwaliteitsvolle producten zijn voor ons van extra belang omdat wij met ons zusterbedrijf Key-Systems Deuronderhoud BV ook instaan voor het onderhoud van deuren. Daarvoor werken we met een elektronisch programma waarbij we meteen kunnen nagaan welke systemen bij onze klanten zijn toegepast en waar de storing zich bevindt.”


Voor elke toepassing

ASSA ABLOY’s deurdrangers hebben vier unieke voordelen om aan alle wensen te voldoen; van het comfortabel en veilig bedienen van deuren, tot het eenvoudig realiseren van een project met minimaal onderhoud gedurende de levensduur. En niet te vergeten: de functionaliteiten worden gecombineerd met een elegant en onderscheidend ontwerp, zodat de producten een perfecte oplossing bieden binnen elk ontwerp en gebouwfunctie.

“ASSA ABLOY is een A-merk. De fabrikant zorgt er altijd voor dat binnen het gamma van producten alle toepassingen mogelijk zijn op allerlei verschillende deuren. Elke vorm van gebruik heeft andere wensen en eisen en ASSA ABLOY weet die heel goed te vervullen”, besluit Chris Visser.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage