Eternit en het nieuwe Equitone-gamma

Het Eternit-gamma is recent uitgebreid met vijf varianten van de Equitone, een glasvezelcementplaat voor gevelbekleding.
Het gamma gevelbekleding van Eternit is recent uitgebreid met vijf varianten van de Equitone, een glasvezelcementplaat voor gevelbekleding.

Voor zij die het nog niet wisten, Eternit is een producent van glasvezelcementproducten gaande van gevel- en dakbekledingspanelen tot golfplaten. Hun materiaal onderscheidt zich dankzij een goede vormvastheid, variëteit van het gamma en duurzaamheid.

Equitone Tectiva is een productielijn die in panelen met licht verschillende tonen voorziet. Dankzij de kleurschakeringen kunnen opmerkelijke gevels gemaakt worden.Equitone Natura is een in de massa gekleurde plaat met mat voorkomen. De Equitone Natura Pro is verder afgewerkt met een krasbestendige toplaag en anti-graffiti eigenschap.Equitone Pictura speelt in op een ultramatte afwerking, waardoor zonlicht zacht en diffuus op de gevel invalt.De Equitone Textura tenslotte komt in verschillende levendige en felle kleuren en kent een licht korrelig oppervlak dat met regendruppels speelt.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage