EQUITONE

logo EQUITONE

EQUITONE

Kuiermansstraat 1

1880 Kapelle-op-den-bos

België

EQUITONE is een gevelbekledingsmateriaal dat in de massa gekleurd is en ontwikkeld werd met én voor architecten. Elk EQUITONE paneel is uniek en bezit het primitieve karakter van het originele vezelcementmateriaal.

Alle EQUITONE-producten zijn brons gecertificeerd volgens Cradle to Cradle®. Vezelcement is een natuurlijk composietmateriaal dat uitsluitend uit cement, cellulose en mineralen bestaat. EQUITONE panelen hebben een maximale grootte van 1.25 x 3 m en kunnen in een werkplaats of op de werf in elk formaat worden verzaagd.

Door te spelen met verschillende vormen en formaten ontstaan unieke creaties. Het materiaal kan worden doorboord en zelfs bedrukt. Doordat EQUITONE in de massa wordt gekleurd, krijgt uw gevel altijd een uniek en homogeen karakter, ongeacht het ontwerp van uw project.

Het EQUITONE-assortiment van gevelplaten biedt ongeëvenaarde oplossingen voor de bouwschil: dun en resistent, duurzaam en esthetisch, met kleuren die in de massa zijn gekleurd of niet.

EQUITONE is een merk van Etex, een Belgische industriële groep in bouwmaterialen met wereldwijd meer dan 17.500 werknemers in maar liefst 45 landen.

Meer informatie en kleurenstalen via www.equitone.com

[Lees meer] [Lees minder]
Documenten aanvragen

Vink aan welke documenten je wenst te ontvangen en klik vervolgens op 'Documenten aanvragen'.

Contacteer EQUITONE