Eternits tips & tricks voor een droomwoning

Op Batibouw toonde Eternit hoe zijn bouwoplossingen voor dak en gevel een antwoord bieden op de wensen van elke bouwer. De vezelcement van 'Equitone', het houtnerf van ‘Cedral Click’ en ‘Mikado’, de nieuwste innovatie in kleidakpannen, waren de paradepaardjes die kwamen opdraven.

Equitone

De merknaam Equitone verwijst naar de textuur en het uniek aanvoelen van vezelcement. Vezelcement is een mineraal composietmateriaal met uitstekende fysische en esthetische eigenschappen. Equitone [linea], het nieuwe vlaggenschip van de hoogwaardige gevelbekledingsfamilie Equitone [linea], is een gevelmateriaal dat een bijkomende dimensie prijsgeeft. De groeven tonen het hart van het door-en-door gekleurde vezelcement. Het spel van licht en schaduw brengt Equitone [linea] helemaal tot leven.

 

Cederal Click

Cederal Click, een karaktervolle gevelbekleding met houtnerf of licht gestructureerd, is dan weer door haar unieke tand- en groef systeem in een handomdraai te plaatsen. De opbouw van een geventileerde en geïsoleerde lichtgewicht voorzetgevel met Cederal Click is zo eenvoudig dat het in het bereik van iedere bouwer ligt. Mikado tot slot is een nieuwe vlakke keramische pan van Duitse origine met een afgeschuinde neus. Het hoge schuifbereik van deze pan zorgt ervoor dat er een oplossing is voor alle mogelijke situaties op het dak. Deze flexibiliteit is dan ook een troef voor elke dakdekker. Zowel de nieuwbouw- als de renovatiemarkt vragen vandaag naar een minimalistische, strakke dakuitstraling. 

 

Deel dit artikel:

Onze partners