Fast Flooring van Forbo: snelle en voordelige lijmvrije vloerbedekkingen

Voor sommige projecten kan een snelle installatie van doorslaggevend belang zijn bij de keuze van een vloerbedekking. De Fast Flooring vloeren van Forbo Flooring doen hun naam eer aan. De Fast Fit-collectie plaatst snel, gemakkelijk en voordelig zodat u de deuren steeds kan openhouden.

De Fast Flooring van Forbo is een collectie volledig lijmvrije vloerbedekkingen, waaronder schoonloopsystemen en interieurvloeren. Voor een maximale flexibiliteit zijn ze verkrijgbaar in banen, tegels en planken.

Snel en voordelig

De meeste Forbo-producten kunnen op een bestaande vloer worden geplaatst. Omdat er geen lijm aan te pas komt, gaat het plaatsen tot 50% sneller. De vloer kan na het plaatsen meteen intensief in gebruik worden genomen. U moet dus geen 48 uur wachten.

De Fast Flooring-tegels en -planken klikken gewoon in elkaar met een houten hamer. Deze lijmvrije vloerbedekking is dus heel gemakkelijk te plaatsen. Er hangt geen lijmgeur, er zijn veel minder onderbrekingen en de ruimte blijft stofvrij. Bovendien kunt u na de plaatsing meteen over de vloer lopen. Bovendien levert het een flinke besparing op als u uw activiteiten minder lang moet onderbreken. Ook de installatiekosten liggen mogelijk lager omdat er geen lijm nodig is.

Bron: Forbo
Deel dit artikel:

Contacteer Forbo Flooring Systems

Onze partners