Flotex Next: efficiënte, duurzame en gemakkelijke vloerbedekking voor moderne ruimtes

Flotex

Stel je voor: een vloerbedekking die niet alleen esthetiek biedt maar ook moeiteloos tijd en geld bespaart? Het kan met Flotex Next van Forbo Flooring. Deze textiele losleg vloerbedekking in banen is geschikt voor diverse intensief gebruikte ruimtes en werd ontworpen met het oog op een duurzame toekomst waarbij snelheid, efficiëntie en milieuvriendelijkheid centraal staan.

Supersnelle, Lijmloze Installatie

Flotex Next integreert de bewezen prestaties van Flotex met het gemak van een lijmloze, snel te installeren vloer. Dankzij deze eigenschappen is de ruimte direct na installatie begaanbaar, wat het ideaal maakt voor drukbezochte omgevingen die snel operationeel moeten zijn, zonder de overlast van geur, lawaai en stof. Deze vloeroplossing vraagt minimale of zelfs geen voorbereiding van de ondervloer, waardoor het bij uitstek geschikt is voor renovatieprojecten. Hierdoor wordt de nieuwe vloer efficiënt geplaatst, met minimale verstoring en zonder de ruimte te sluiten, wat kostbare tijd bespaart.

Duurzaam en Milieuvriendelijk Ontwerp

De duurzaamheid van Flotex Next strekt zich uit tot het installatieproces en het gebruik ervan. Met een speciale productopbouw voor optimale dimensiestabiliteit en een PVC-rug met een gesloten celstructuur die tot 21% gerecyclede content bevat, combineert deze vloerbedekking prestaties met milieuvriendelijkheid.

De Voordelen van Flotex Next in Een Overzicht

Bij Nieuwbouw en Renovatie:

  • Tijd- en geldbesparing
  • Geen lijm nodig
  • Snelle en eenvoudige installatie zonder onderbreking
  • Duurzaam: eenvoudig te verwijderen zonder schade aan product en ondervloer, klaar voor een tweede leven via vervanging, hergebruik en recycling

Bij Renovatie:

  • Installatie terwijl het pand in gebruik is, zonder onderbreking van het werk
  • Eenvoudig op bestaande vloeren te installeren

Kortom, Flotex Next biedt een esthetisch verantwoorde keuze voor diverse projecten, maar ook een moeiteloze manier om tijd en geld te besparen. 

Bron: Forbo Flooring
Deel dit artikel:
Onze partners