Ga voor een gevel met onbeperkte creativiteit met de Sonora-profielen van Joris Ide

De JI Sonora van Joris Ide is een vierkante gevelbekleding met regelmatige of willekeurige ribben, die je een onbeperkte esthetische architectonische creativiteit biedt voor alle soorten projecten door middel van een breed scala aan kleuren, afmetingen en afwerkingen.

Met de Vario-modellen uit het assortiment bieden tal van mogelijkheden voor een inventief lijnenspel en een creatieve gevelbekleding. Varieer in het aantal golven en de grootte ervan verleen een project een uniek gevelbeeld.

Voordat de productie van de profielen plaatsvindt, gaat de technische dienst van Joris Ide aan de slag met de berekening van een dossier waarbij rekening wordt gehouden met de technische eisen voor een project en de ideeën van het architecturaal concept. Dankzij de Sonora-profielen krijgt jouw project een op maat gemaakt product, wat de mogelijkheid biedt om elk gebouw een uniek design te geven.

 

Meer info over de Sonora-profielen kan je hier raadplegen.

Of lees meer over Sonora-profielen, toegepast op een werf in Marke of bij het gezondheidscentrum Gisèle Halimi in Orly.

 

Kom alles te weten over dit product tijdens ARCHITECT@WORK in Kortrijk op 11 en 12 mei. Joris Ide  vind je terug op stand 263. 

Deel dit artikel:
Onze partners