GEZOCHT: input voor special BATIBOUW 2022

Na de digitale beurs van vorig jaar en het uitstel in februari 2022, kijken zowel exposanten als bezoekers reikhalzend uit naar deze fysieke editie. BATIBOUW vindt plaats van 21 tot en met 29 mei in de Paleizen van Brussels Expo. In de week voor de beurs stuurt Architectura als mediapartner een nieuwsbrief uit die gewijd is aan BATIBOUW. Stel jij een innovatie voor op de beurs? We vermelden het graag in onze extra nieuwsbrief.

Als mediapartner van BATIBOUW kijken we er naar uit om te kunnen kennismaken met jouw innoverende oplossingen voor (interieur)architecten en ingenieurs. In aanloop naar de beurs besteden we graag de nodige redactionele aandacht aan producten die getoond zullen worden.

In de week voor de beurs sturen we een nieuwsbrief uit die grotendeels gewijd zal zijn aan BATIBOUW. Kom jij hierin graag aan bod met een product dat je op BATIBOUW voorstelt? Dat kan.

 

Wat aanleveren?

Bezorg ons persbericht of een tekst met een duidelijke omschrijving van het product in kwestie, samen met enkele beelden met vermelding van copyright. Input mag je sturen naar info@architectura.be

 

Deadline aanleveren content

Op maandag 16/05/2022 versturen we de BATIBOUW-special. We ontvangen input graag ten laatste op vrijdag 13/05/2022, zodat we alles tijdig kunnen verwerken en online plaatsen.

Deel dit artikel:
Onze partners