Gezocht: markante bouwprojecten voor Architectura

Heeft jouw ontwerpbureau recent projecten gerealiseerd of binnengehaald die aandacht verdienen op Architectura? Laat het ons weten en wie weet verschijnt jouw ontwerp binnenkort op onze website. 

Met de vernieuwde website hebben we bij Architectura ook de frequentie van onze nieuwsbrieven verhoogd. We schotelen ontwerpers sinds kort twee keer per week het laatste nieuws voor uit de sector: op maandag en donderdag. Daarvoor zijn we steeds op zoek naar markante architectuurprojecten.

Heeft uw ontwerpbureau recente projecten die het publiceren waard zijn op Architectura? Geef ons dan een seintje via info@architectura.be en bezorg ons het ingevulde formulier.

Zowel recent gerealiseerde projecten als projecten in voorbereiding of in uitvoering komen in aanmerking. Hou er wel rekening mee dat we ons niet zozeer focussen op particuliere woningen, wel op de grotere projecten in de utiliteitsbouw. Ook hebben we kwalitatief beeldmateriaal nodig om projectartikels te publiceren. Foto’s (met vermelding van copyrights) en renderings kunnen allebei.

Deel dit artikel:

Onze partners