GF creëert prefab badkamer uit Solid Surface

Op de vakbeurs Soins & Santé 2015 stelde GF zijn nieuwe creatie voor: een prefab badkamer volledig uitgevoerd in Solid Surface. Deze badkamer bestaat uit een sanitaire cel die een toilet, wastafel en douche omvat. Volgens de producent voldoet de formule aan de meest strenge eisen op vlak van hygiëne en veiligheid. 

Grote toegankelijkheid

De prefab unit van GF is een product uit het AquaLine-gamma dat zich kenmerkt door een combinatie van esthetische en ergonomische vormgeving. De elementen zijn ontworpen volgens de principes van toegankelijkheid. GF trachtte het design op die manier te ontwerpen dat de module geschikt is voor een grote verscheidenheid van gebruikers, zowel in het openbare segment als in de privésfeer.

 

Prefabricatie levert financieel voordeel

Omwille van de compactheid en prefabricatie is de sanitaire ruimte snel en eenvoudig te installeren. De korte montagetijd zou dus een tijdwinst in het bouwproces kunnen betekenen.

 

Solid Surface materiaal

De prefab badkamer is volledig vervaardigd uit het Solid Surface materiaal Kerrock. Dit is composietmateriaal dat bestaat uit een mix van mineralen en acryl, dat volledig in de massa gekleurd is. Het product zou eindeloze vormmogelijkheden bieden en tracht zo te beantwoorden aan de hoogste normen op het vlak van hygiëne, vlekbestendigheid, duurzaamheid en onderhoud.

 

Soins & Santé

De prefab badkamer werd voorgesteld op de stand van GF en van VINK op de vakbeurs Soins & Santé in de Namur Expo op 5 en 6 maart 2015. Voor meer informatie kan u nu terecht in de showroom van GF of op www.gfsolids.eu.

Deel dit artikel:
Onze partners