Govaert & Vanhoutte Architects wint bronzen International Design Award

Net zoals in 2013 valt Govaert en Vanhoutte Architects opnieuw in de prijzen tijdens de International Design Awards. Ditmaal is het bedrijfsgebouw van Enjoy Concrete in Veurne goed voor een bronzen plak. Deze wedstrijd zet de meest visionaire ontwerpers ter wereld in de kijker. 

Het architectuurbureau diende het project in in de categorie Professional: new commercial buildings. De thuishaven van het bedrijf Enjoy Concrete viel eerder ook al in de prijzen met onder meer een FEBE Element Award in 2014. In 2013 mocht Govaert en Vahoutte in Los Angeles twee zilveren medailles in ontvangst nemen voor de projecten D-Hotel in Kortrijk en Villa Roces in Brugge.

 

Prefab beton

Het bedrijfsgebouw van fabrikant Enjoy Concrete is tegelijk een showcase voor klanten en volledig opgetrokken uit prefab beton. Het belangrijkste aandeel van het gebouw is de loods, die ook de kantoorruimte bevat. Er werden raampartijen van 6 op 3 meter geïntegreerd, net even groot als 1 prefab gevelelement.

 

International Design Award

De International Design Award bekroont de meest visionaire ontwerpers ter wereld, ontdekt nieuw en opkomend talent en promoot de waardering van design wereldwijd. Architecten en designers van interieur, mode, producten en grafiek van over de hele wereld sturen inzendingen waardoor de International Design Awards een internationaal karakter genieten. 

De overige winnaars van deze editie kan u hier raadplegen. 

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage