GROHE Baulines: functionele kranen voor een moderne badkameroplossing

De verwachtingen van klanten op het gebied van hoogwaardige badkameroplossingen en state-of-the-art design worden steeds hoger. Maar uiteindelijk is de keuze voor een product vaak een kwestie van budget. Het GROHE Baulines-kraanassortiment is een allrounder. Het biedt een modern design met slimme functies voor een betaalbare prijs. Bovendien stelt Baulines installateurs en planners in staat om de toenemende vraag van klanten te beantwoorden met een handig en compleet badkamergamma- alles in één keer bestellen en installeren, zonder compromissen op het gebied van design en functie.

GROHE Baulines maakt badkamerplanning veel eenvoudiger en laat installateurs en planners toe om in slechts een paar eenvoudige stappen een moderne badkamersfeer te creëren. De Baulines-kraan, Bau Keramiek en Bau Accessoires passen qua design en functie bij elkaar waardoor heel eenvoudig een volledig geïntegreerd designconcept gecreëerd kan worden.

De nieuwste toevoeging aan GROHE's Bau Keramiek-lijn is de nieuwe Slim Seat met SoftClose. Met zijn hoogte van minder dan 45 mm biedt deze zitting opmerkelijk meer comfort voor de gebruikers. Dankzij de QuickRelease-functie is de zitting bovendien eenvoudig te demonteren om schoon te maken.

 

Comfortabele waterstroom

Dankzij het vernieuwde design van de Baulines-badkamerkranen genieten de gebruikers van nog meer comfort: de verlengde hoek met de trechtervormige uitloop zorgt voor een comfortabelere waterstroom die voorkomt dat water spat bij het wassen van de handen. Bovendien biedt het productvoordelen op het gebied van veiligheid en gezondheid.

Dankzij het innovatieve zinkspuitgietproces in de LIXIL-fabriek in Klaeng, Thailand (één van de meest duurzame fabrieken in Zuidoost-Azië) kan je van veilig kraanwater genieten. Niet alleen is de behuizing van de kraan naadloos gesloten zodat onzuiverheden niet kunnen binnendringen, ook zijn er speciale binnenleidingen om ervoor te zorgen dat het water niet in contact komt met lood en nikkel.

 

Barrière tussen het hete water en de behuizing

Bovendien hebben deze binnenste waterleidingen geen contact met de behuizing waardoor er een barrière ontstaat tussen het hete water en de behuizing. Op die manier kan je je niet verbranden aan hete oppervlakken. Extra veilig dus, vooral voor huishoudens met kinderen.

De vraag naar duurzame productoplossingen neemt toe. Een andere belangrijke reden om voor GROHE Baulines te kiezen is daarom ook dat alle kranen zijn uitgerust met de waterbesparende GROHE EcoJoy-technologie. Een waterstroombegrenzer reduceert het waterverbruik van tien liter per minuut naar iets meer dan vijf liter. Bovendien verrijkt een beluchter het water met lucht, waardoor je dezelfde volumineuze ervaring hebt als bij conventionele kranen. Zo kan iedereen eenvoudig zijn steentje bijdragen aan waterbesparing in het dagelijks leven, zonder in te leveren op comfort.

 

Eenvoud voor de moderne keuken - GROHE Bau Keuken

Naast de badkamerrproducten helpt GROHE's Baulines-keukengamma bij het plannen van een moderne, stijlvolle keuken die even functioneel als betaalbaar is. Dankzij een selectie van verschillende kraanontwerpen en -hoogten kunnen zelfs de grootste pannen comfortabel worden gevuld - wat de klant veelzijdige opties biedt voor zijn keuken.

Net als hun badkamerkranen, zijn alle Baulines-keukenkranen verkrijgbaar met de GROHE Zero- technologie. Dankzij speciale binnenwaterleidingen komt het water niet in contact met lood en nikkel. Voor een geïntegreerd design biedt GROHE ook roestvrijstalen - en composiet spoelbakken die bij de kranen passen.

Bron: Grohe

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage