Grohes Eurocube: de kubische kraan met professionele sproeikop

Het Duitse Grohe maakt al jaren sanitaire producten. Nu stelt Grohe zijn volgende eyecatcher voor: de Eurocube. De kraan valt op door zijn architecturale, kubische look. Dankzij de professionele sproeikop is de Eurocube echter meer dan een staaltje moderne esthetiek.

Vierkante waterstraal

Iedereen die in de keuken staat, als hobbyist of als professional, heeft een kraan nodig die geschikt is voor elk gebruik. De Eurocube biedt daarom verschillende sproeistanden: een conventionele zwakkere straal om je handen te wassen en een krachtigere straal om efficiënt af te wassen. De kubische rode draad van de Eurocube wordt ook doorgetrokken naar de waterstraal. Dankzij een vierkantige sproeikop is de waterstraal – u raadt het al – ook vierkant. De waterstand kan aangepast worden op de 360 graden ronddraaiende verennek van de Eurocube, waardoor de kraan gemakkelijk te bedienen is met een hand.

 

Slim ontworpen

Het ontwerp van de Eurocube is kubisch, maar nog steeds elegant. De hoeken zijn lichtjes afgerond en in de bedieningshendel zit een opening om de kraan niet te log over te laten komen. Naast de professionele doucheslang is ook de 28 millimeter grote temperatuurbegrenzer een hoogstandje van de Eurocube. Verder staat de Grohe SilkMovetechnologie garant voor een nauwkeurige en zachte controle van de waterflow en de temperatuur van het water. Tot slot opent de hendel naar voren, om te voorkomen dat deze de muur of tegels achter de kraan zou beschadigen.

De Eurocube is verkrijgbaar in chroom of met een matte Supersteel afwerking.

Deel dit artikel:
Onze partners