GRONDSLAG 2024: samen op zoek naar duurzame groeistrategieën voor architecten(teams)

Als architect-ondernemer een simpel, duurzaam én winstgevend bedrijf uitbouwen met slechts een klein of middelgroot team van (architect-)medewerkers is niet altijd evident. Het bestendigen van de financiële rentabiliteit van een architectuuronderneming blijkt voor veel architecten dan ook vaak een grote uitdaging te zijn. Daarom organiseert GRONDWERK op donderdag 14 maart GRONDSLAG 2024.

Tijdens dit event nodigt de GRONDWERK community jou daarom uit om samen op zoek te gaan naar oplossingen voor een aantal van de meest voorkomende vraagstukken waar architecten en hun teams mee te maken krijgen in het huidige economische (en politieke) architectuurklimaat.

De organisatie creëert een moment om de koppen bij elkaar te steken, om even stil te staan en om samen na te denken richting anders en beter. Ze maken tabula rasa met de huidige toestand binnen de architectuursector en vertrekken onverschrokken vanuit een volledig nieuw organisatorisch denkkader.

Zo gaan ze op zoek naar nieuwe, toekomstgerichte strategieën om de (financiële) groei van jouw onderneming en die van jouw team te versnellen. Daarnaast worden er ook ervaringen en inzichten gedeeld, wordt er tijd gemaakt voor een publieksdebat en worden er ook concrete oplossingen aangereikt die jij op korte termijn kan gaan toepassen om de teamwerking binnen jouw kantoor te optimaliseren.

Voor wie?

Elke architect met interesse in teamopbouw, -uitbouw of -versterking kan deelnemen aan dit event.

Ben jij dus architect-ondernemer, -medewerker of -stagiair? Dan ben je welkom om mee te komen nadenken over een duurzame toekomst voor het architectenberoep.

Praktisch

GRONDSLAG 2024 vindt plaats op donderdag 14 maart 2024 bij Hi! Site in Grimbergen.

Programma:

  • 16u00 – Ontvangst & verwelkoming met coffee & sweets
  • 16u30 – Radicaal OMDENKEN in drie stappen
  • 17u30 – HOT TOPICS publieksdebat
  • 19u00 – Netwerkoverleg met food & drinks
  • 21u00 – Einde

Meer info en tickets via de website van GRONDWERK!

Bron: GRONDWERK
Deel dit artikel:
Onze partners