Het complete visuele plaatje dankzij Detremmerie bathroom configurator

De nieuwe Detremmerie bathroom configurator oogst veel enthousiaste reacties bij consumenten, verkooppunten en professionals. Door het zeer uitgebreide productassortiment (ongeveer 180.000 artikelen) is het vaak moeilijk om het totale plaatje visueel voor te stellen. Aan de hand van deze nieuwe tool maakt Detremmerie het mogelijk om alle losse producten samen op een tekening te zien.

Koen Ducatteeuw, CEO Detremmerie: “Het gebruik van de configurator maakt een visualisatie mogelijk van de gekozen items. Je kan je creativiteit de vrije loop laten en je ziet direct wat het resultaat is. Ook de prijzen krijg je te zien. Wil je andere kleurencombinaties of handgrepen? Ook dat kan je met een druk op de knop aanpassen. In onze 424 partner-showrooms werden al heel wat mensen geholpen door de bathroom configurator. Bovendien kan je de afspraak in de showroom zo beter voorbereiden, wat tijdwinst oplevert.”

Particulieren en groothandel

Niet alleen particulieren, maar ook de groothandel kan met de configurator aan de slag en spaart zo heel wat tijd uit. De reacties zijn dan ook erg positief. “Door consequent te werken met de configurator is er een mooie, complementaire samenwerking met onze eenvoudige prijslijst”, aldus Dagmar Buysse, eigenaar van Dagmar Buysse badkamerrenovaties met toonzalen in Gent en Brussel. “Het vergt weinig tijd en moeite om toch een mooie, duidelijke visualisatie te maken van een creatieve meubelopstelling. Ondertussen verzamelt de  configurator de nodige gegevens om het technisch dossier aan te vullen.”

Transparant, gebruiksvriendelijk en creatief

Transparantie van het product, gebruiksgemak en de creatieve factor zijn grote troeven van de configurator. Dagmar Buysse: “Het zorgt voor een duidelijke boost in de ontwerpfase omdat je erg transparant met de klant kan samenwerken in functie van de smaak en het beschikbare budget. Het nodigt onze badkamerontwerpers uit om hun creativiteit af te toetsen met de wens van de klant, zonder veel extra inspanning. De meubelconfigurator is de hoogste vorm van klantenbinding met partners en doorverkooppunten en dat heeft Detremmerie goed gezien.

Deel dit artikel:
Onze partners