Het team van Trespa verwelkomt u op PROBUILD

Batibouw evolueert: de traditionele professionele dagen worden vervangen door professionele, thematische salons die één dag in beslag nemen, wat het netwerken bevordert. Zo zal de PROBUILD-beurs, georganiseerd op woensdag 4 maart in Paleis 1 van Brussels Expo, de gevel-, ruwbouw-, dakbedekking- en ramen- en kozijnensectoren verwelkomen.

De beurs is alleen toegankelijk voor professionals uit de betrokken sectoren, op uitnodiging en na een online preregistratie. Een lounge met gratis catering in het midden van het paleis biedt een ideale omgeving om nader kennis te maken met klanten, collega's en nieuwe contacten.


Afspraak op de stand van Trespa, nummer 1226

Of u nu een projectontwikkelaar, architect, ontwerper, ondernemer of verdeler bent: dit evenement is niet te missen. Ook Trespa heeft die boodschap begrepen. Op zijn stand met het nummer 1226 toont de voorloper op vlak van architecturale materialen met concrete cases en demonstraties ter ondersteuning, de veelzijdigheid van zijn gelamineerde panelen.

Met Izeon® en Pura NFC®, of het paradepaardje Trespa® Meteon®, biedt Trespa een haast oneindige ontwerpvrijheid om te gaan voor nieuwe gevelbekledingen met een opmerkelijke esthetiek. Deze ontwerpvrijheid gaat gepaard gaat met een eenvoudige montage en een bewezen betrouwbaarheid. Zo wordt een echt duurzame realisatie mogelijk.


Trespa Trained Installer-programma

Trespa wil u helpen een expert te worden in het installeren van Trespa® Meteon®-gevelplaten. "Uw klanten zullen de kwaliteit en snelheid van uw werk waarderen. U kunt zich gratis registreren tijdens PROBUILD. Vraag een van de Trespa-experts ter plaatse welke mogelijkheden er zijn om deel te nemen aan dit programma. Het Trespa-team kijkt ernaar uit u te verwelkomen op stand 1226 in een vriendelijke sfeer", klinkt het.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage