Huizen klaar maken voor de zomer met Loxone

Aangename sfeerverlichting ’s avonds op het terras, een mooie groene tuin en een woning die steeds koel blijft. Dit zijn maar enkele dingen waar Loxone volledig automatisch voor zorgt tijdens de warme zomermaanden. Zo kunnen jouw klanten genieten van de warme temperaturen zonder zich om iets zorgen te maken.

Groene tuin dankzij slimme tuinberegening

’s Ochtends vroeg met de tuinslang in de hand staan, is vanaf nu verleden tijd. Loxone neemt de tuinbesproeiing volledig uit handen en zorgt automatisch dat al dat kleurrijks en groen mooi kan blijven groeien. Hierbij wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met het weer. Zo wordt er niet geïrrigeerd wanneer er regen verwacht wordt. Ook het niveaupeil van de regenput wordt nauwlettend in de gaten gehouden.

Voortdurend de juiste temperatuur

Na een gezellige avond is er niets zo vervelend als thuiskomen in een oververhitte woning. De woning dient koel te zijn! Hoe dan? Niet door vanop afstand de zonwering of airco te activeren via allerhande apps. Neen, een Loxone Smart Home zorgt hier volledig uit zichzelf voor. Eerst stuurt het de zonwering aan om zo passief te koelen. Blijkt dit toch niet voldoende? Dan stuurt het Loxone systeem automatisch de koeling aan.

Mooie lichtstemmingen

Automatische sfeervolle verlichting in onze woning kennen we al. Maar wist je ook dat we die gezelligheid en dat comfort kunnen doortrekken naar de tuin en het terras? Laat jouw klanten deze zomer genieten van aangename lichtstemmingen bij een glas wijn in hun lounge. Nog een pluspunt? Laat Loxone automatisch een insectenwerende lichtstemming activeren bij het openen van de terrasdeur. Op die manier hebben jouw klanten ‘s avonds bij het slapengaan geen last van kleine kwelgeesten.

Heerlijk zwemmen dankzij intelligente zwembadsturing

De gelukkige eigenaar van een zwembad? Ook daar kan Loxone voor meer comfort en eenvoud zorgen. Dankzij een volledig geautomatiseerde zwembadsturing dient jouw klant vanaf nu alleen nog maar te genieten. Loxone zorgt immers voor de controle van de zwembadafdekking, de waterdosering, de verlichting, de temperatuurregeling, de controle van de ph/chloor dosering en zoveel meer!

Bron: Loxone

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage