Inschrijvingen Lensvelt de Architect interieurprijs 2011 lopen af op 26 augustus

De directie van Lensvelt BV en de redactie van de Architect reiken dit jaar voor de elfde maal de Lensvelt de Architect interieurprijs uit voor een in Nederland of Belgiƫ gerealiseerd project. Doel van de prijs is het versterken van een professionele en vernieuwende interieurdiscipline. Ook wil de prijs de uit elkaar gegroeide werelden van cultuur en opdrachtgevers dichter bij elkaar brengen. Inzenden kan tot en met vrijdag 26 augustus 2011.
De directie van Lensvelt BV en de redactie van de Architect reiken dit jaar voor de elfde maal de Lensvelt de Architect interieurprijs uit voor een in Nederland of België gerealiseerd project. Doel van de prijs is het versterken van een professionele en vernieuwende interieurdiscipline. Ook wil de prijs de uit elkaar gegroeide werelden van cultuur en opdrachtgevers dichter bij elkaar brengen. Inzenden kan tot en met vrijdag 26 augustus 2011.
  

 
Verbouwing LPA07 tot woning door Bulk Architecten in Berchem, een van de Belgische genomineerden van vorig jaar.


Elke ontwerper, afgestudeerd aan een erkende (interieur-)architectuur of designopleiding, kan meedingen naar de prijs door het inzenden van een of meerdere interieurprojecten. Inzendingen moeten betrekking hebben op interieurprojecten die zijn opgeleverd tussen 1 augustus 2010 en 31 juli 2011 in Nederland of België. Inzenden kan tot en met vrijdag 26 augustus 2011.

Jury

De inzendingen worden beoordeeld door een jury die dit jaar bestaat uit Kees Rijnboutt (Rijnboutt), Paul Linse (Studio Linse), Diederik Fokkema (Fokkema & Partners), Eleonoor Jap Sam (JAPSAM Books) en David van Severen (Office Kersten Geers David Van Severen). Secretaris van de jury is Harm Tilman (hoofdredacteur de Architect).

Nominaties & prijs

De jury selecteert vijf nominaties op basis van de ingezonden plannen. De nominaties worden bekendgemaakt op donderdag 8 september 2011. De prijsuitreiking vindt plaats op donderdag 24 november 2011 in RDM Campus te Rotterdam. De winnaar ontvangt een bedrag van 12.000 euro.

Deel dit artikel:
Onze partners