Inspiratie-event Mijn Huis Mijn Architect 23 & 24 september

Tijdens het openhuizenweekend Mijn Huis Mijn Architect kunnen toekomstige (ver)bouwers 125 woningen bezoeken in Vlaanderen en Brussel. Het openhuizenweekend Mijn Huis Mijn Architect, een initiatief van de Orde van Architecten - Vlaamse Raad, is over de jaren heen uitgegroeid tot dé gelegenheid om bijzondere woningen te bezoeken en tegelijk kennis te maken met de architect achter het project.

Mijn Huis Mijn Architect brengt een brede waaier aan architecturale parels: nieuwbouwprojecten, verbouwingen, meergezinswoningen, rijhuizen, vrijstaande woningen, … elke bezoeker wordt ruimschoots bediend. Alle deelnemende projecten hebben één zaak gemeen: ze werden stuk voor stuk gerealiseerd in samenwerking met een architect en getuigen van zijn of haar creativiteit.

Laat je informeren én inspireren tijdens Mijn Huis Mijn Architect. Architecten en bouwheren ontvangen je graag op zaterdag 23 en zondag 24 september van 14 tot 18 uur.

 

Creatief met ruimte – Inbreiding/Uitbreiding

Onder het hoofdthema 'Creatief met ruimte' wordt dit jaar de focus gelegd op Inbreiding en Uitbreiding. Twee begrippen die steeds belangrijker worden voor onze huidige en toekomstige manier van bouwen en wonen. Projecten die comfortabel, kwaliteitsvol en duurzaam wonen in een stedelijke context mogelijk maken, worden dit jaar extra in de kijker gezet.

Alle deelnemende projecten en adresgegevens zijn terug te vinden in het inspiratieboek 'Mijn Huis Mijn Architect' of online na registratie op de website www.mijnhuismijnarchitect.com.

 

Het inspiratieboek ‘Mijn Huis Mijn Architect’

Naast een uitvoerig en geïllustreerd overzicht van alle deelnemende woonprojecten, biedt het inspiratieboek 'Mijn Huis Mijn Architect' een schat aan informatie over de rol van de architect. Je komt er ook meer te weten over de belangrijkste architecturale trends. Het inspiratieboek is een inspirerende must-have voor iedereen met een passie voor architectuur en natuurlijk ook de geschikte handleiding voor een bezoek aan het openhuizenweekend.

Het inspiratieboek 'Mijn Huis Mijn Architect' is voor € 7,50 verkrijgbaar in Standaard Boekhandel, Delhaize, Press Shop, Carrefour en bij de betere persverkoper.

 

Het openhuizenweekend Mijn Huis Mijn Architect praktisch
 

  • Datum: zaterdag 23 en zondag 24 september, van 14u tot 18u
  • Locatie: Vlaanderen en Brussel
  • Initiatiefnemer: Orde van Architecten – Vlaamse Raad
  • Deelnemende projecten: een overzicht en beschrijving van de deelnemende projecten vind je in het inspiratieboek ‘Mijn Huis Mijn Architect’ of na online registratie op de website www.mijnhuismijnarchitect.com
  • Bezoek: Toegang tot de deelnemende woningen is gratis. Je dient je wel vooraf te registeren op de website.
  • Bezoeken na afspraak: Sommige projecten zijn enkel te bezoeken op afspraak. Respecteer de privacy van de bouwheer en maak op voorhand een afspraak.
Deel dit artikel:
Onze partners