Interalu lanceert nieuw klimaatplafond Wave Energetic Ceiling (WEC®)

Interalu ontwikkelt en produceert al meer dan 50 jaar metalen en klimaatplafonds. De firma beschikt intussen over een uitgebreid gamma, geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie, en met focus op duurzaamheid en ecologie. Nu lanceert de plafondexpert een nieuw klimaatplafond met een geïntegreerd systeem voor koeling en verwarming: de Wave Energetic Ceiling (WEC).

Hiermee voegt Interalu een derde klimaatplafond toe aan hun aanbod. De Easy-KlimaPlus® en SAPPceiling® zijn al jaren erg in trek in projecten en kantoorgebouwen. “Al onze klimaatplafonds zorgen mee voor een gezond binnenklimaat. Ze koelen en verwarmen via straling en dragen bij aan het akoestisch comfort van een ruimte. Daarnaast zijn ze duurzaam en ecologisch, niet enkel de plafonds zelf maar ook de productie ervan", zegt Anthony
Schrauwen, CEO van Interalu.

De WEC werd officieel voorgesteld op het feest ter ere van het 50-jarig jubileum van de onderneming, en lokte heel wat positieve reacties uit bij Interalu-klanten en professionals.

 

Moderne kantoorgebouwen

De WEC maakt furore door de unieke en dynamische uitstraling. Kijk je er dwars op is ie rustig en sereen. Langs de andere richting bekom je een speels en ondeugende look. En elke hoek ertussen toont iets anders. Hiermee past de WEC perfect in moderne kantoorgebouwen. “Geen enkel kantoor is hetzelfde of blijft hetzelfde doorheen de jaren. De WEC past hier naadloos in,” concludeert Schrauwen.

Bron: Interalu
Deel dit artikel:

Contacteer Interalu

Onze partners