Internationaal energiecongres Building Simulation 2021 haalt topexperts naar Brugge

Van 1 tot 3 september vindt het Building Simulation Conference 2021 plaats in Brugge. Dit internationale energiecongres (ook online te volgen) brengt innovatie, onderzoek en best practices uit de hele wereld naar Brugge, en toont ook wat we in Vlaanderen kunnen. "Laat je onderdompelen in een smeltkroes van bijna 150 presentaties per dag, geniet van de plenaire sessies en zoek de expertsessies uit die jou wapenen voor de toekomst in het bouwlandschap", aldus Wom Boydens, mede-organisator van het congres. Woensdag 1 september wordt het congres afgetrapt met de Impact Day in het Concertgebouw. 

Building Simulation 2021 wil onderzoekers en bouwprofessionals samenbrengen in een stimulerend technisch programma. Het congres focust op de toepassing van de recentste wetenschappelijke ontwikkelingen om de maatschappelijke uitdagingen in de gebouwde omgeving het hoofd te kunnen bieden.

Het congres wil impact creëren door onderzoeksresultaten te vertalen naar de dagelijkse bouwpraktijk. De naam van de openingsdag - Impact Day - is niet toevallig gekozen. Voor de Impact Day op woensdag 1 september kan je nog steeds afzonderlijk inschrijven via deze website. "Tijdsbesparend, een blok essentie met vleugjes detail tussendoor, en netwerking zoals we het zo graag en veilig doen", klinkt het bij de organisatie.

Ook inschrijven voor het hele congres kan nog. Het volledige programma per dag vind je hier

Het congres is een organisatie van IBPSA (International Building Performance Association), KU Leuven en Universiteit Gent, met de steun van boydens engineering en Daidalos Peutz

Bron: IBPSA

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage