Invisible Neo White: de nieuwste kleur onder de onzichtbare argenta-scharnieren

De ARLU Invisible Neo scharnieren gaan mee met hun tijd en spelen in op de laatste trends uit de markt. Logischerwijze zijn die nu dan ook in het wit verkrijgbaar, de elfde kleur al die beschikbaar is in dit assortiment. En dat zorgt voor de meest onzichtbaar mogelijke integratie van binnendeuren in strakke interieurs.

Qua kleur was er wat de ARLU Invisible neo scharnieren betreft al heel wat keuze (zie onder), maar nu wordt die dus nog uitgebreid met de scharnieren in mat wit (Ral9016). Vanaf midden oktober zijn die beschikbaar in drie maten: S5, M6 en L7. Hiermee speelt ARLU rechtstreeks in op een vraag uit de markt. Met steeds meer wit in zowel deuren als muren waarin het Invisidoor systeem (onzichtbaar en overschilderbaar deurkader mét Invisible scharnieren) geïntegreerd zit, was het een kwestie van tijd vooraleer de vraag naar witte Invisible scharnieren zou komen. Zo zijn die ook bij binnendeuren in geopende toestand pas echt onzichtbaar weggewerkt.

 

Elf kleuren

Met een uitgebreid pallet van elf kleuren speelt ARLU met z’n invisible neo scharnieren voortaan in op elk type interieur. Dit zijn ze alle elf: gepolijst messing (CU), blinkend chroom, inox look, mat chroom, brons, donker brons, zwart omber, pekzwart, koper, klassiek brons en wit.

Bron: ARLU
Deel dit artikel:
Onze partners