▲IR – 2 functies, 1 armatuur

© Delta Light
© Delta Light
© Delta Light
© Delta Light
© Delta Light
© Delta Light

Delta Light presenteert ▲IR: een krachtige combinatie van architecturale verlichting en ventilatie. Dankzij de intelligente integratie van ventilatie in verlichtingsarmaturen zijn ventilatieopeningen in het plafond niet langer nodig. Dit biedt heel wat nieuwe mogelijkheden voor uw architecturaal project.

▲IR integreert niet enkel ventilatie in verlichting, het vermijdt bovendien een rommelig plafondbeeld met storende ventilatiecomponenten wat zorgt voor een visueel rustig plafond waarbij het architecturaal verhaal centraal staat.

IR biedt opties

Bekende families als Spy, Deep Ringo en Entero kunnen ingezet worden voor algemene verlichting, accentverlichting en zelfs wallwash verlichting. Nime of Uho zorgen op hun beurt voor meer atypische add-ons met een pure minimalistische look en speelse lichtinstellingen. U kan ze allemaal combineren met de ▲IR kits, zowel in holle als betonnen plafonds, zonder het plafondbeeld nodeloos te vervuilen.

Naast enkele cirkelvormige lichtoplossingen, biedt Delta Light ook een lineaire ▲IR kit aan, enkel voor montage in holle plafonds. Deze kit kan dienen als stand-alone voor een dubbele Spy of voor de discretere Jum-Oh!. Maar daar stopt het niet, de lineaire kit kan ook gebruikt worden als toevoeging op het Splitline M20 profiel. Zo is ▲IR combineerbaar met de vele magnetische modules voor spots, lineaire LEDs, wallwashers en pendelarmaturen die in de Splitline M20 passen.

Ontdek hoe ▲IR een rustig plafondbeeld creëert in uw project.

Bron: Delta Light
Deel dit artikel:
Onze partners